Flevolamb Flevolamb
Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
PolderTEAK PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

KlikAanKlikUit IPCam 3000 - Beveiligingscamera - V


 • KlikAanKlikUit IPCam 3000 - Beveiligingscamera - V
  KlikAanKlikUit IPCam 3000 - Beveiligingscamera - V Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt.

  Plaatsing:
  De beveiligingscamera kan eenvoudig binnen- of buitenshuis geplaatst worden. Het IP65 waterbestendig ontwerp in combinatie met de externe antenne voor goede draadloze prestaties en sterke metalen behuizing met zonneklep maken deze camera. De camera beschikt over aanpasbare montage voor eenvoudige bevestiging aan de muur. Je verbindt de camera eenvoudig draadloos via je wifi-netwerk of bekabeld met een LAN-netwerk.  Duidelijk beeld:
  De infraroodverlichting geeft helder nachtzicht en een bereik van maximaal 25 meter. Deze camera geeft een 720 HD beeld met de groothoeklens. Dit zorgt voor optimaal beeld. Met het ingebouwde geheugen van 16GB kun je videoclips opnemen om ze op een later tijdstip af te kunnen spelen.

  Slimme meldingen:
  Als er beweging is, ontvang je een melding via de app. Op deze manier kun je direct actie ondernemen wanneer dat nodig is.

  104,99


  Titel: KlikAanKlikUit IPCam 3000 - Beveiligingscamera - V
  Prijs: € 104,99
  Productcode: 9200000100746322


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top