Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Huawei Watch GT 2 - Oranje - Fluoroelastomer band


 • Huawei Watch GT 2 - Oranje - Fluoroelastomer band
  Huawei Watch GT 2 - Oranje - Fluoroelastomer band Revolutionaire stroomvoorziening De Huawei Watch GT-serie heeft een grensoverschrijdende levensduur van de batterij. Met Huawei's zelf ontwikkelde draagbare Kirin A1 chip, de dubbele chip en de intelligente energiebesparende technologie van Huawei, kun je tot 2 weken lang dag en nacht gebruik maken van de Watch GT 2. Nieuw minimalistisch esthetisch ontwerp Geïnspireerd door het esthetische design van het minimalisme, integreert de Huawei Watch GT 2 een hoogwaardig 3D-glasoppervlak om een bezelloos zicht te creëren. Het fijne vakmanschap is terug te vinden in de details van de horlogekast en de klassieke ontwerpstijl. Geboren professional Een nieuwe doorbraak in persoonlijke training. De Huawei Watch GT 2 volgt je trainingen met nauwkeurige positioneringssystemen en bewaakt je hartslag met de nauwkeurige TruSeen 3.5. technologie. Het is de professionele metgezel voor je binnen- en buitenactiviteiten. Uw dagelijkse levensassistent Om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken, ondersteunt Huawei Watch GT 2 functies zoals Bluetooth Calling, geïntegreerde Music, berichtmeldingen, TruSleepTM 2.0, slaapmonitoring en TruRelaxTM drukmeting. Leef een efficiënt leven met de voor u ontworpen watch.

  229,0 199


  Titel: Huawei Watch GT 2 - Oranje - Fluoroelastomer band
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9200000120891551


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top