Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Aqulia Douchekruk in hoogte verstelbaar - Anti-sli


 • Aqulia Douchekruk in hoogte verstelbaar - Anti-sli
  Aqulia Douchekruk in hoogte verstelbaar - Anti-sli De Aqulia Douchekruk is een stevige douchekruk met een extra brede zitting. Door de brede handvatten kunt u zich makkelijk stabiliseren. Dankzij de rubberdoppen staat deze douchekruk stevig op z'n plek en verschuift de kruk niet. Tevens zorgen deze doppen ervoor dat uw douchebak niet beschadigd. De poten zijn eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen door middel van het kliksysteem.
  De hoogte instellen van de douchekruk
  Let er bij het instellen van de douchekruk op dat er een hoek van 90 graden is tussen uw onderbenen en bovenbenen. Deze hoek is belangrijk in verband met een goede doorbloeding van uw bovenbenen.
  Aqulia Douchekruk - Veiligheid & Comfort
  De Aqulia Douchekruk is vervaardigd uit aluminium en kunststof om een lichte (2.9 kg), maar zeer stevige douchekruk te garanderen.
  De materialen van de Aqulia Douchekruk zijn uiteraard bestand tegen vocht, maar ook tegen reinigingsmiddelen. Zo kunt u de douchekruk moeiteloos reinigen en schoonhouden. Buiten deze voordelen is de stoel ook nog eens belastbaar tot 110 kg.

  29,95


  Titel: Aqulia Douchekruk in hoogte verstelbaar - Anti-sli
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000085066624


   

De Aqulia Douchekruk is een stevige douchekruk met een extra brede zitting. Door de brede handvatten kunt u zich makkelijk stabiliseren. Dankzij de rubberdoppen staat deze douchekruk stevig op z'n plek en verschuift de kruk niet. Tevens zorgen deze....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top