Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 18



 • Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 180 cm - Met verlichting - 350 lampjes - Groen

  Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 18 De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 180 cm met 350 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 180 cm hoog en heeft een diameter van 110 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct het ultieme kerstgevoel.
  Materiaal kunstkerstboom De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en zorgt ervoor dat de boom er vol uitziet. De zijtakjes zijn afgewerkt met een recht uiteinde en de bruine nerf zorgt voor een natuurlijk effect. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.
  Verlichting kunstkerstboom De kerstboom is voorzien van 350 LED lampjes welke netjes in de takken is verwerkt. De LED verlichting geeft een mooi warm licht. Het aansluitsnoer is 1 meter lang en groen van kleur. De boom ziet er door al deze extra aandachtspunten exclusief uit.
  Eigenschappen Excellent Trees® Stavanger verlichte kunstkerstboom 180 cm Inhoud: 1 kunstkerstboom met luxe metalen voet Kleur: groen Hoogte boom: 180 cmDiameter boom: 110 cmAantal takken: 695 takkenInclusief verlichting: jaAantal lampen: 350 LED lampenInclusief sneeuw: nee Inclusief versiering: nee Materiaal: hoogwaardig PVC materiaal
  Advies Kunstkerstbomen bestaan meestal uit 2 of 3 delen, dit is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom. Om de kerstboom een zo natuurlijk mogelijke look te geven begint u met de takken van het onderste deel uit te vouwen. Begin altijd vanuit de stam naar buiten te werken, vouw hierbij takje voor takje uit. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken. De onderste takken kunt u naar beneden buigen zodat de standaard minder zichtbaar blijft. Vouw op deze manier alle takken van onder naar boven in het juiste model zodat er geen open ruimtes meer zichtbaar zijn. Hoe meer takken de kerstboom heeft des te voller deze wordt.
  Levering De kerstboom wordt geleverd in een doos zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.
  Garantie Bij de Excellent Trees® LED Stavanger verlichte kunstkerstboom 180 cm zit 2 jaar garantie en kun je jarenlang genieten van deze prachtige boom die geen enkel jaar mag ontbreken tijdens de feestdagen.

  89,96


  Titel: Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 18
  Prijs: € 89,96
  Productcode: 9200000082600592


   





De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 180 cm met 350 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 180 cm hoog en heeft een diameter van 110 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top