Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

De laatste wens


 • De laatste wens
  De laatste wens De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen bomvol magie en monsters.

  De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen vol magie en monsters.
  Geralt valt behoorlijk op, met zijn witte haar en doordringende ogen, zijn cynische houding en totale gebrek aan respect voor autoriteit... Maar hij is veel meer dan zijn indrukwekkende uiterlijk doet vermoeden.
  Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Zijn doelwitten? Verachtelijke monsters die het land terroriseren.
  Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken...

  17,5


  Titel: De laatste wens
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9200000114043142


   

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen bomvol magie en monsters.

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top