Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kerstboom met versiering Easy Set Up Tree® LED Avi


 • Kerstboom met versiering Easy Set Up Tree® LED Avi
  Kerstboom met versiering Easy Set Up Tree® LED Avi De LED Easy Set Up Tree® AVIK Decorated Frosted Shiny Mint 180 cm besneeuwde kunstkerstboom met kerstballen en 240 LED lampjes heeft een mooie uitstraling door zijn vorm. Hij krijgt door de combinatie van harde en zachte dennennaalden een natuurlijk effect. De boom is 180 cm hoog en heeft een diameter van 89 cm. Met de aanwezige verlichting en decoratie is het een makkelijke boom om in de ruimte te decoreren. De boom geeft direct kerstsfeer in huis of op kantoor. De boom bevat 240 LED lampjes die een mooi en prettig warm wit licht geven. Er zitten 60 kerstballen in de boom die variëren in de kleuren: zilver mat, glanzend mint en witte glitters.

  Materiaal kunstkerstboom
  Door te werken met de combinatie van PE en PVC zorgen de binnenste takken ervoor dat de boom er dicht en vol uitziet. De zijtakjes zijn afgewerkt met een rond uiteinde en met een bruine nerf zodat het een natuurlijke uitstraling heeft. De takjes zijn aan de onderkant plat en aan de bovenzijde zijn ze rond. De boom ziet er door al deze extra aandachtspunten exclusief uit. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.

  Verlichting kunstkerstboom
  De kerstboom is voorzien van verlichting die al vastzit in de takken. De LED verlichting geeft een mooi warm wit licht. Het zijn 240 LED lampjes welke netjes in de boom zijn verwerkt. Het aansluitsnoer is 1 meter lang en groen van kleur.

  Versiering kunstkerstboom
  Het unieke aan deze kerstboom is dat niet alleen de verlichting, maar ook de kerstballen al in de boom zijn verwerkt. De kleuren van de ballen zijn speciaal bij elkaar uitgezocht.

  Eigenschappen besneeuwde kunstkerstboom Easy Set Up Tree® AVIK 180 cm
  Inhoud: 1 kunstkerstboom met luxe metalen voet
  Kleur boom: groen
  Aantal kerstballen: 60 kerstballen
  Kleur kerstballen: kleurencombinatie van mat zilver (20), glanzend mint (20) en glitter wit (20)
  Hoogte boom: 180 cm
  Diameter boom: 89 cm
  Aantal takken: 958 takken
  Inclusief verlichting: ja
  Aantal LED lampjes: 240 lampjes
  Inclusief sneeuw: ja
  Aansluitsnoer: 1 meter
  Materiaal: PVC/PE

  Advies
  Kunstkerstbomen bestaan meestal uit 2 of 3 delen, dit is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom. Om de kerstboom een zo natuurlijk mogelijke look te geven begint u met de takken van het onderste deel uit te vouwen. Begin altijd vanuit de stam naar buiten te werken, vouw hierbij takje voor takje uit. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken. De onderste takken kunt u naar beneden buigen zodat de standaard minder zichtbaar blijft. Vouw op deze manier alle takken van onder naar boven in het juiste model zodat er geen open ruimtes meer zichtbaar zijn. Hoe meer takken de kerstboom heeft des te voller deze wordt.

  Levering
  De kerstboom wordt geleverd in een stevige doos met handvat zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.

  Garantie
  Bij deze Easy Set Up Tree® Avik kunstkerstboom 180 cm krijg je 2 jaar garantie en kun je jarenlang genieten van deze prachtige boom die als ware eyecatcher geen enkel jaar mag ontbreken tijdens de feestdagen.

  116,96


  Titel: Kerstboom met versiering Easy Set Up Tree® LED Avi
  Prijs: € 116,96
  Productcode: 9200000082601045


   

De LED Easy Set Up Tree® AVIK Decorated Frosted Shiny Mint 180 cm besneeuwde kunstkerstboom met kerstballen en 240 LED lampjes heeft een mooie uitstraling door zijn vorm. Hij krijgt door de combinatie van harde en zachte dennennaalden een natuurlijk ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top