Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger


 • Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger
  Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger De Dyson V11 Animal+ stofzuiger is Dyson's nieuwste steelstofzuiger die geschikt is voor zowel harde als zachte vloeren. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Dat is erg lang voor een steelstofzuiger. Dankzij het display ben je altijd op de hoogte van de resterende accuduur. Accu leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V11 Animal+ is in 4,5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson V11 Animal+ makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 3 kg is de Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Voordelen van de Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger: Real time weergave van de batterijduur op het display De hoogste zuigkracht van alle snoerloze Dyson stofzuigers ooit Handige zuigkrachtcontrole met drie standen; eco, medium en boost. Zelfs in eco-mode levert de V11 topprestaties. Ook te gebruiken als kruimelzuiger. Met een gewicht van 3 kilo erg licht.
  Goed om te weten: Met een geluid van 84 decibel maakt de Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger meer lawaai dan de meeste steelstofzuigers. De V11 Animal+ heeft geen Torque Vloerzuigmond, en geen speciale Fluffy vloerzuigmond voor kwetsbare vloeren. Heb je thuis parket of een gietvloer? Ga dan voor de Dyson V11 Absolute.
  De Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Een gemotoriseerde turbozuigmond geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Minder geschikt voor kwetsbare vloeren zoals parket of gietvloeren. Gemotoriseerde minizuigmond voor het zuigen van meubels, of het weghalen van honden- & kattenharen. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten. Het combinatie-accessoire, een plumeauborstel en kleine vloerzuigmond in een. Handige accessoirehouder voor op de steel van de stofzuiger, zo heb je altijd twee accessoires bij de hand.
  Wat maakt de Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger bijzonder: De eerste Dyson stofzuiger met LCD-scherm Het full color display geeft een real-time weergave van de accustatus. Zo weet je altijd hoe lang je nog kan stofzuigen en kan je makkelijk inschatten wanneer je moet switchen tussen tussen de verschillende standen. Daarnaast geeft het display heldere video-instructies voor het oplossen van problemen zoals blokkades. Handige Eco, Medium en Boost-modus De stofzuigers uit de Dyson V11 serie beschikken over 3 standen; Eco, Medium en Boost. Voor de grote schoonmaakklus gebruik je de Eco modus, welke accu bespaart. De Medium modus is ideaal voor dagelijks gebruik. De Boost modus is speciaal ontwikkeld voor grondige reiniging van uw huis. Geschikt voor huishoudens met huisdieren De V11 Animal is ontwikkeld voor het grondig reinigen van huishoudens met huisdieren. De gemotoriseerde minizuigmond haalt met gemak dierenharen van meubels. Daarnaast zorgt het HEPA filtersysteem er voor dat er schone lucht wordt uitgestoten in de omgeving. Zo worden er geen allergenen verspreid. Allergie vriendelijk De machine vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0.3 micrometer dankzij de geavanceerde HEPA filtratie van de machine. De V11 is daardoor ideaal voor mensen met een stofallergie. Handig te legen, makkelijk op te bergen Met hygienisch te legen stofreservoir en handig muurstation. Stofzuiger en kruimelzuiger in een De Dyson V11 kan eenvoudig worden veranderd in een kruimelzuiger door simpelweg de stang los te koppelen en te vervangen voor een van de accessoires. Voor ingetrapt vuil is de borstel met stugge haren ideaal, hiermee borstel je met gemak vuil los. Het combinatie-accessoire is handig voor het opzuigen van kruimels of stof en de borstel met zachte haren is ideaal voor kwetsbare oppervlakten, zoals bijv. het toetsenbord van je laptop. Voor de moeilijk bereikbare plekken gebruik je de kierenzuigmond. Accessoireclip De V11 wordt standaard geleverd inclusief een handige accessoirehouder die je op de buis van de stofzuiger kan bevestigen. In deze clip kan je twee accessoires kwijt, zo heb je tijdens het stofzuigen altijd twee accessoires binnen handbereik. Dyson service en garantie Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt.
  Productspecificaties Dyson V11 Animal+ SteelstofzuigerGebruikstijd: 60 minuten, 10 minuten in boost stand.Oplaadtijd: 4.5 uurVoltage: 18.5 – 29.4 V7 Lithium-Ion batterijenVermogen motor: 545 WattZuigkracht Eco modus (air watts): 26Zuigkracht Medium modus (air watts): 38.6Zuigkracht Max modus (air watts): 185Geluidsniveau: 84 dBGeen automatische zuigkrachtregeling zoals de V11 AbsoluteInhoud opvangreservoir: 0.76 lLevenslang wasbaar HEPA filterGewicht: 2.67 kg2 jaar garantie

  599,0 549


  Titel: Dyson V11 Animal+ - Steelstofzuiger
  Prijs: € 549,00
  Productcode: 9200000107660633


   

De Dyson V11 Animal+ stofzuiger is Dyson's nieuwste steelstofzuiger die geschikt is voor zowel harde als zachte vloeren. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Dat is erg lang voor ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top