Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alpine Muffy - Oorkap voor kinderen - Gehoorbesche • Alpine Muffy - Oorkap voor kinderen - Gehoorbescherming - SNR 25 dB - Roze

  Alpine Muffy - Oorkap voor kinderen - Gehoorbesche Kinderen worden te vaak blootgesteld aan te veel en te hard lawaai. Onderzoek heeft aangetoond dat hierdoor 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft. Lawaai kan jonge kinderen ook overbelasten, waardoor zij last krijgen van concentratie- en slaapproblemen en stress. Oorbescherming voor kinderen is dus essentieel.

  Gehoorbeschermers voor kinderenDe Alpine Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Deze kinderoorkap is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school.

  Past bij elk kindDe robuuste en comfortabele Alpine Muffy gehoorkap is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Dankzij de verstelbare, met zachte stof bedekte, beugel past de Muffy perfect bij elk kind op het hoofd en kan de oorkap met het kind ‘meegroeien’. De Alpine Muffy gehoorkap is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Echter adviseren wij de oorkap niet bij kinderen jonger dan 2 jaar te gebruiken.

  Hip designDe Alpine Muffy is er in een roze, blauwe, zwarte en witte uitvoering. Alle vier met een vrolijk gestreepte zachte hoofdband. Het product is een Nederlands design.

  Protect&Go bagAlpine heeft een speciaal tasje ontworpen om de oorkap handig en hygiënisch in op te bergen. In elke verpakking zit een gratis Protect&Go bag.

  22,95


  Titel: Alpine Muffy - Oorkap voor kinderen - Gehoorbesche
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000024243281


   

Kinderen worden te vaak blootgesteld aan te veel en te hard lawaai. Onderzoek heeft aangetoond dat hierdoor 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft. Lawaai kan jonge kinderen ook overbelasten, waardoor zij last krijgen van concentratie- en sl....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top