Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P


 • Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P
  Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P Deze prachtige combinatie van kerstballen is zorgvuldig uitgekozen. De set met de kleuren poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix bevat in totaal 80 kerstballen. De glazen kerstballen verschillen van structuur en zijn mat en emaille. De kerstballen hebben een diameter van 6 cm.

  Met deze set kun je eindeloos combineren en decoreren. Ze zijn niet alleen geschikt voor in de kerstboom maar ook leuk om een vaas mee te vullen of in een krans te hangen. Vul een glazen stolp met deze kerstballen en laat ze een sfeermaker op tafel zijn.

  Speciaal aanbod
  De set is voor een ieder die ervan houdt om de kerstdagen stijlvol door te brengen. Met dit speciale aanbod bent u direct klaar waardoor u nog meer van de kerstdagen kunt genieten. Het voordeel van deze set is ook dat de kleurencombinaties met aandacht bij elkaar zijn uitgezocht waardoor deze perfect bij elkaar passen. Zodra deze set in huis is, kan de kerstboom sfeervol aangekleed worden.

  Merk
  Excellent Deco is een stijlvol merk voor alle kerstdecoraties. Verschillende maten en kleuren zorgen ervoor dat er volop keuze is voor iedereen. Glazen kerstballen maar ook kunststof kerstballen zitten in het assortiment. Bovendien wordt er bij iedere set een aantal haakjes meegeleverd zodat de kerstballen enkel nog opgehangen hoeven worden. Deze kerstballen zijn uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

  Eigenschappen kerstballen mix
  Kleuren: poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix
  Materiaal: glas
  Structuur: mat en emaille
  Aantal kerstballen: 80 stuks
  Diameter kerstballen: 6 cm

  31,94


  Titel: Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P
  Prijs: € 31,94
  Productcode: 9200000099812004


   

Deze prachtige combinatie van kerstballen is zorgvuldig uitgekozen. De set met de kleuren poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix bevat in totaal 80 kerstballen. De glazen kerstballen verschillen van structuur en zijn mat en emaille. De ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top