Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P • Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - Pink White

  Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P Deze prachtige combinatie van kerstballen is zorgvuldig uitgekozen. De set met de kleuren poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix bevat in totaal 80 kerstballen. De glazen kerstballen verschillen van structuur en zijn mat en emaille. De kerstballen hebben een diameter van 6 cm.

  Met deze set kun je eindeloos combineren en decoreren. Ze zijn niet alleen geschikt voor in de kerstboom maar ook leuk om een vaas mee te vullen of in een krans te hangen. Vul een glazen stolp met deze kerstballen en laat ze een sfeermaker op tafel zijn.

  Speciaal aanbod
  De set is voor een ieder die ervan houdt om de kerstdagen stijlvol door te brengen. Met dit speciale aanbod bent u direct klaar waardoor u nog meer van de kerstdagen kunt genieten. Het voordeel van deze set is ook dat de kleurencombinaties met aandacht bij elkaar zijn uitgezocht waardoor deze perfect bij elkaar passen. Zodra deze set in huis is, kan de kerstboom sfeervol aangekleed worden.

  Merk
  Excellent Deco is een stijlvol merk voor alle kerstdecoraties. Verschillende maten en kleuren zorgen ervoor dat er volop keuze is voor iedereen. Glazen kerstballen maar ook kunststof kerstballen zitten in het assortiment. Bovendien wordt er bij iedere set een aantal haakjes meegeleverd zodat de kerstballen enkel nog opgehangen hoeven worden. Deze kerstballen zijn uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

  Eigenschappen kerstballen mix
  Kleuren: poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix
  Materiaal: glas
  Structuur: mat en emaille
  Aantal kerstballen: 80 stuks
  Diameter kerstballen: 6 cm

  31,94


  Titel: Excellent Deco - Glas Kerstballen Mix 80 Stuks - P
  Prijs: € 31,94
  Productcode: 9200000099812004


   

Deze prachtige combinatie van kerstballen is zorgvuldig uitgekozen. De set met de kleuren poederroze, wolwit, naturel linnen en een roze mix bevat in totaal 80 kerstballen. De glazen kerstballen verschillen van structuur en zijn mat en emaille. De ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top