Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year Editio • The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year Edition - PS4

  The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year Editio Dit is de Game of The Year Edition van The Witcher 3: Wild Hunt voor de PS4. Al bij de release was The Witcher 3: Wild Hunt een klassieker, met meer dan 250 Game of the Year-prijzen. Word een monsterslachter en stort je in het avontuur! Geniet nu van dit enorme, meer dan 100 uur durende avontuur in een open wereld, inclusief beide uitbreidingen en meer dan 50 uur aan extra gameplay. Deze editie bevat alle aanvullende content – nieuw(e) wapens, pantsers, partneroutfits, speltype en missies. Speel als een sterk getrainde professionele monsterslachter. Witchers worden van kinds af aan getraind en gemuteerd om bovennatuurlijke vaardigheden, kracht en reflexen te ontwikkelen. Ze vallen sociaal buiten alle groepen en vormen de contrabalans voor de met monsters geïnfecteerde wereld waarin ze wonen. Zoek het kind uit de voorspelling in een open fantasywereld met een dubbele moraal. De enorme open wereld van The Witcher is gemaakt voor eindeloos avontuur en zet nieuwe normen op het gebied van formaat, diepte en complexiteit. Game features: Vernietig vijanden als professionele monsterjager op gruwelijke wijze, gewapend met een reeks upgradebare wapens, muterende drankjes en vechtmagie.Jaag op een diversiteit aan exotische monsters, van wilde beesten die zich ophouden in de bergpassen tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren die schuilen in de donkere steegjes van dichtbevolkte steden.Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en aangepaste pantsers te kopen, of geef ze uit aan paardenrennen, kaartspellen, vuistgevechten en andere leuke dingen in het leven.Doorkruis een open fantasywereld: verken vergeten ruïnes, grotten en scheepswrakken, handel met kooplieden en dwergensmeden in de steden, en ga op jacht op open vlakten tussen de bergen en de zee.Zoek in oorlogstijd het kind uit de voorspelling, een levend wapen van grote macht dat werd aangekondigd in oude elfenlegenden.Maak keuzes die verdergaan dan goed en kwaad, en ervaar de verstrekkende consequenties.
  Over de Game of the Year EDITION The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year-edition is een combinatie van de basisgame en alle aanvullende content die tot nu is uitgebracht. Inclusief de Hearts of Stone- en Blood & Wine-uitbreidingen, die 50 uur aan extra verhaal bieden, plus nieuwe functies en nieuwe gebieden die de verkenbare wereld met meer dan een derde uitbreiden!Biedt toegang tot alle aanvullende content tot nu toe, inclusief wapens, pantsers, zijdelingse missies, speltypen en nieuwe GWENT-kaarten!Inclusief alle technische en visuele updates, plus een nieuwe gebruikersinterface die volledig opnieuw is ontworpen op basis van feedback van leden van de Witcher-community.

  39,99


  Titel: The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year Editio
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000061342591


   

Dit is de Game of The Year Edition van The Witcher 3: Wild Hunt voor de PS4. Al bij de release was The Witcher 3: Wild Hunt een klassieker, met meer dan 250 Game of the Year-prijzen. Word een monsterslachter en stort je in het avontuur! Geniet nu v....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top