Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Nokia 3.2 - 16GB - Zwart


 • Nokia 3.2 - 16GB - Zwart
  Nokia 3.2 - 16GB - Zwart De Nokia 3.2 is de ideale telefoon voor onderweg dankzij de 4.000mAh batterij. Verder beschikt de Nokia 3.2 over een 5MP camera aan de voorkant voor een goede kwaliteit van je selfie. De achtercamera beschikt over maar liefst 13 megapixels, hierdoor krijg je jouw foto’s in hoge kwaliteit en deze zijn terug te zien op het 6,26 inch HD+ display.

  Nokia had vroeger het imago onverwoestbaar te zijn, met als pronkstuk de Nokia 3310. De nieuwe smartphones van Nokia, waaronder de Nokia 3.2, zijn ook onverwoestbaar, van binnen. Met Android One ontvangt de Nokia 3.2 maandelijkse updates die de telefoon alleen maar beter én veiliger maken. Dankzij deze nieuwe software bevat de Nokia 3.2 geen onnodige apps op verborgen processen die de levensduur van de batterij verminderen of opslagruimte innemen. Kortom, met Android One blijft de Nokia 3.2 enorm veilig, up-to-date en snel. Lees hier meer over Android One!

  Plus- en minpunten van de Nokia 3.2
  Altijd veilig, snel en up-to-date met Android One
  Google Assistant
  Duurzame 4.000 mAh batterij
  Beveiliging d.m.v. gezichtsherkenning
  Geen vingerprintsensor

  Camera
  De Nokia 3.2 heeft een frontcamera voor van 5 megapixels en een camera aan de achterkant met maar liefst 13 megapixels. Deze geven je beide de kans om de mooiste momenten vast te leggen d.m.v. hoge kwaliteit foto’s en video’s.

  Pure display
  Het scherm van de Nokia 3.2 is een 6,26 inch HD+ display wat het kijken van je video’s, films en series tot een werkelijke beleving maakt. Verder zijn uiteraard je hoog kwalitatief gemaakte foto’s en video’s prachtig om te bekijken op dit beeldscherm.

  Batterij
  De batterij van de Nokia 3.2 houdt het 2 dagen vol na 1 keer volledig opladen. Dankzij Android 9 Pie worden achtergrond applicaties tijdelijk gesloten om zo de duur van de batterij te verlengen tot wel 2 dagen.

  146,8


  Titel: Nokia 3.2 - 16GB - Zwart
  Prijs: € 146,80
  Productcode: 9200000106658599


   

De Nokia 3.2 is de ideale telefoon voor onderweg dankzij de 4.000mAh batterij. Verder beschikt de Nokia 3.2 over een 5MP camera aan de voorkant voor een goede kwaliteit van je selfie. De achtercamera beschikt over maar liefst 13 megapixels, hierdoor ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top