Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Carbid 1kg


 • Carbid 1kg
  Carbid 1kg Mollen hebben een grote hekel aan de lucht van carbid. Bij het doelmatig toepassen van carbid zijn deze plaaggeesten meestal snel vertrokken naar de belendende percelen.

  U probeert eerst de hoofdgang te vinden die meestal naar een sloot of waterplaats loopt. De mol graaft namelijk een hoofdgang naar de drinkplaats en graaft vanuit deze hoofdgang een aantal zijgangen waarin hij jaagt en zijn voedsel bewaart.
  Het beste werkt het als u deze hoofdgang bewerkt met carbid. Als u deze gevonden denkt te hebben graaft u nabij een mollenhoop deze gang een klein stukje open waarbij u ervoor moet zorgen niet teveel met de handen in de grond te roeren. De mol kan goed mensenlucht herkennen en als hij het niet vertrouwd komt hij niet weer bij die plaats in de buurt.
  Als u de gang nu iets open hebt gemaakt plaatst u een brokje carbid van ongeveer 250 gram in de gang. Dit doet u op een aantal plaatsen nabij de mollenhopen en verdeeld over uw tuin. U let er hierbij op dat het gas goed in de gangen kan trekken.
  Om het gat af te dekken is het handig om een grasplag af te steken en deze op de opening te plaatsen. Hierdoor is er minder kans dat er losse grond de gang gaat blokkeren.
  Voordat u de plag erop legt doet u nog een kleine scheut water op het carbid. Omdat de grond altijd wel iets vochtig is blijft het overgebleven carbid gedurende langere tijd acetyleengas afgeven waaraan de mollen dus een flinke hekel hebben.
  De kans is nu groot wanneer ze nog weg kunnen komen, gaan vertrekken naar luchtiger oorden.

  Dit Klasse A Carbid zal je 100% de hardste knal opleveren.
  Natuurlijk ontstaat die hardste knal niet vanzelf. Dit is afhankelijk van de juiste verhoudingen. Je zult er dus zelf even mee moeten 'spelen' om de juiste hoeveelheid water af te stemmen op de hoeveelheid carbid die je gebruikt. Daarnaast is ook de wachttijd tot ontsteking van het carbid erg belangrijk. Dit maakt carbidschieten tot een echte sport. Ook carbid kopen, dan zit je bij Morsink Diervoeders en Hobby goed.

  14,95


  Titel: Carbid 1kg
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000127226490


   

Mollen hebben een grote hekel aan de lucht van carbid. Bij het doelmatig toepassen van carbid zijn deze plaaggeesten meestal snel vertrokken naar de belendende percelen.

U probeert eerst de hoofdgang te vinden die meestal naar een sloot of waterp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top