Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Onze Best Verkochte & Beveiligde Babyfoon van DHH


 • Onze Best Verkochte & Beveiligde Babyfoon van
  Onze Best Verkochte & Beveiligde Babyfoon van Met deze elite quality beveiligingscamera van ons eigen huismerk 'DHH Security©' kunt u vanaf nu waar en wanneer je maar wilt ieder hoekje van je kamer in de gaten houden via de geavanceerde Android/iOS/Windows app op je smartphone/PC of Laptop. Deze slimme camera is super gemakkelijk te installeren en kan 360 graden draaien, kantelen en inzoomen. Wat deze babyfoon uniek maakt, is dat de babyfoon een 3D leefruimte in kaart brengt, waardoor u razendsnel uw camera onderweg, of op reis in de gewenste hoek kunt positioneren. Ook bevat deze camera een autotracking modus die automatisch bewegingen kan volgen. Gebruik deze camera om uw huis een extra tint van veiligheid te geven of om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden.

  Belangrijkste kenmerken:
  - Afstand bestuurbaar
  - Volgt automatisch bewegingen
  - Automatische en heldere nachtvisie
  - Beweging- én geluidsdetectie (d.m.v. push melding)
  - Haarscherpe 1080 pixel
  - Zéér gebruiksvriendelijke telefoon/laptop app
  - Draadloos middels 2.4 gHz WiFi (dus geen 5 gHz!)
  - Twee – weg communicatie

  ENGELSE HANDLEIDING DOWNLOADEN: https://drive.google.com/open?id=1NHbQly0NL9-VxkW9MA-l_1JyNudSM_Si

  Smart Motion & Autotracking Detection:
  Wanneer er een beweging plaatsvindt in de kamer, stuurt onze DHH Security Wifi camera een notificatie naar je smartphone via de app. U kunt zelf eenvoudig de sensitiviteit instellen van de Smart Motion Detection. Zet de Motion Detection aan en zorg ervoor dat de app op de achtergrond werkt. Ook bevat deze IP camera een autotracking modus, die zelf bewegingen kan volgen van uw kruipende baby, of lopende huisdieren. Zo weet u waar en wanneer je maar wilt wat er zich afspeelt in je huis

  Tweezijdig communiceren op afstand:
  De babyfoon bevat een Two-way talk microfoon, waarbij je op afstand kunt praten en luisteren naar je baby. Mocht u tevens iets vergeten zijn om door te geven aan uw kinderen, vrienden of familie? Dan kunt u dankzij deze camera dat alsnog doen. De ingebouwde luidspreker en camera zorgen ervoor dat u via uw mobiele telefoon of tablet het gevoel hebt altijd dicht bij uw gezin te zijn.

  ’S Ochtends tot ’s nachts altijd beveiligd:
  De camera is uitgerust met een IR-Cut-schakelaar die infraroodstralen overdag filtert om onscherp beeld te voorkomen. Zo ontvangt u heldere en hoogwaardige beelden gedurende de hele dag en nacht. Ook in een donkere ruimte laat de beveiligingscamera u niet in de steek: door de nachtvisie die beelden registreert tot op 10 meter afstand.

  Makkelijk en eenvoudig:
  De indoor babyfoon is eenvoudig te installeren met behulp van de Wi-fi op ieder draadloos 2.4 gHz netwerk. Sluit de babyfoon eerst aan via de meegeleverde USB kabel. Downloadt daarna de mobiele app op uw smartphone en verbindt de babyfoon op de app.

  Scan elke hoek in de kamer met je hele gezin:
  Dankzij de verschillende kijkhoeken van deze camera kunt u de camera 355 graden draaien en 90 graden kantelen. Zo weet u wat er zich afspeelt, zelfs in de kleinste hoeken van de kamer. Ook bevat deze camera een Multi-Users sharing, waardoor het hele gezin de app kan downloaden en in de gaten kan houden wat er in het huis gebeurd!

  49,99


  Titel: Onze Best Verkochte & Beveiligde Babyfoon van
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000125034575


   

Met deze elite quality beveiligingscamera van ons eigen huismerk 'DHH Security©' kunt u vanaf nu waar en wanneer je maar wilt ieder hoekje van je kamer in de gaten houden via de geavanceerde Android/iOS/Windows app op je smartphone/PC of Laptop. Deze....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top