Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER ® Premium Enkelbrace Zwart One Size | Enke


 • BUCHNER ® Premium Enkelbrace Zwart One Size | Enke
  BUCHNER ® Premium Enkelbrace Zwart One Size | Enke ✅ POPULAIR | ✅ Deze BUCHNER ® enkelbrace van toonaangevend merk biedt zowel ondersteuning als verlichting bij pijnklachten. Deze enkelbrace wordt ook veel door topsporters gedragen ter preventie van blessures.

  TOPKWALITEIT– Deze enkelbrace is van professionele kwaliteit. De enkelbrace is zeer eenvoudig zelf om te doen en geeft direct ondersteuning aan de enkel. Doordat de beste materialen in de brace zijn verwerkt gaat deze lang mee.

  SOEPEL EN COMFORTABEL - Deze BUCHNER ® enkelbrace is zeer soepel en past zich geheel aan de vorm van voet, enkel en hiel aan. Hierdoor draagt deze uiterst comfortabel. Het ademende materiaal voorkomt zweten en helpt mede hierdoor huidirritaties te voorkomen.

  Voordelen enkelbrace
  Voor jouw gemak en overzicht hebben we de belangrijkste voordelen en kenmerken van deze enkelbrace even voor je op een rij gezet:

  ✅ Veel gekozen door topatleten
  ✅ Biedt ondersteuning en verlichting bij pijn
  ✅ Preventieve werking
  ✅ Professionele kwaliteit
  ✅ Perfecte pasvorm
  ✅ In verschillende maten verkrijgbaar

  Praktische tips
  Lees ook onderstaande tips eens. Deze zijn bedoeld om de enkelbrace optimaal te benutten en deze in goede conditie te houden:

  • Trek de elastische banden van deze enkelbrace niet te strak aan. Dit gaat ten koste van het draagcomfort, maar is bovendien niet goed voor de bloedtoevoer.

  • Regelmatig schoonmaken van de enkelbrace bevordert de levensduur en is wel zo hygiënisch. Gebruik hiervoor lauw water met eventueel een milde zeepoplossing. Niet in de wasmachine en wasdroger stoppen.

  Hoe te gebruiken?
  Trek de BUCHNER ® enkelbrace aan als ware het een sok. Trek de elastische banden aan totdat je de juiste ondersteuning voelt en bevestig deze middels de klittebandsluitingen.

  23,5


  Titel: BUCHNER ® Premium Enkelbrace Zwart One Size | Enke
  Prijs: € 23,50
  Productcode: 9200000113054830


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top