Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart • Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart

  Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart Ditmaal hebben we onszelf echt overtroffen. Deze kattenbak is de ultieme manier voor je kat om in stijl naar het toilet te gaan (en met privacy!). Het is niet alleen functioneel voor je kat met de simpele deuren aan de voorkant, het is ook nog eens een mooi meubel voor in huis. Daarnaast is het ook nog eens een duurzaam meubel. Eco-vriendelijk en gemaakt van gifvrije materialen want je kat verdient immers het beste!
  Vind je ook niet dat het tijd wordt dat je kat in stijl naar het toilet gaat? Wij wel en daarom hebben wij bij Way Basics dit prachtige en moderne kattenmeubel ontwikkeld. Een slimme en aantrekkelijke manier om de ontlasting weg te houden. Deze kattenbak is functioneel voor de kat en staat goed in elke kamer in huis. Het zou ons zelfs niet verbazen als mensen niet eens in de gaten hebben dat het een kattenbak is.
  Het meubel bevat twee makkelijk te openen deuren waardoor je kat makkelijk naar binnen en naar buiten kan lopen. Daarnaast is er een grote opening waar de meeste krabmatten in passen. Bovendien is een krabmat bijgeleverd. De kattenbak is gemaakt van zBoard, een duurzame, sterk en gepatenteerd materiaal dat eco-vriendelijk is en gezond voor in huis. Way Basics maakt gebruik van een samen met 3M ontwikkelde plakstrip waardoor gereedschap niet meer nodig is. U vindt in onze verpakking dan ook geen schroeven, spijkers of ander materiaal om het product in elkaar te zetten. Geen handy man nodig dus, het in elkaar zetten is kinderlijk eenvoudig; strip eraf, plakken en klaar!
  >• Meubel is gemaakt om rechtop te staan. Gelieve niet op zijn zijkant te zetten.
  • Zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Geen gereedschap nodig. Trek the 3M strip eraf, plakken, klaar en gebruik de pinnetjes om de planken netjes aan elkaar te koppelen.
  • Gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. zBoard is duurzaam, niet gitig en vrij van formaldehyde & VOC .
  • De bak heeft twee deuren die simpel te openen zijn
  • Een reguliere maat krabmat past hier prima in. Er is 1 krabmat bijgeleverd.
  • Het maximale aanbevolen gewicht wat de kattenbak houdt is 13,5 KG.
  • Het is belangrijk om eventuele urine die naast de kattenbak komt op of in het meubel met een vochtige doek te verwijderen.

  112,5


  Titel: Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart
  Prijs: € 112,50
  Productcode: 9200000091492581


   

Ditmaal hebben we onszelf echt overtroffen. Deze kattenbak is de ultieme manier voor je kat om in stijl naar het toilet te gaan (en met privacy!). Het is niet alleen functioneel voor je kat met de simpele deuren aan de voorkant, het is ook nog eens e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top