Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Apple Mac Mini (2018) - Desktop - 256 GB - Space G


 • Apple Mac Mini (2018) - Desktop - 256 GB - Space G
  Apple Mac Mini (2018) - Desktop - 256 GB - Space G Mac mini
  Een redesign van formaat.

  Nieuwe 6‑core- en quad‑core­processors van de 8e generatie

  Sneller 2666‑MHz DDR4-geheugen tot 64 GB

  Thunderbolt 3 (USB‑C), HDMI 2.0 en optioneel 10‑Gb Ethernet

  Supersnelle flashopslag met SSD tot 2 TB

  Processors
  Renpaard. En werkpaard.

  Mac mini is behalve een geweldige desktop ook de ideale basis voor bijvoorbeeld domotica en renderfarms. En omdat Mac mini nu is voorzien van een quad‑core of 6‑core Intel-processor van de 8e generatie en Intel UHD Graphics 630, levert hij nog meer rekenkracht voor zware klussen. Dus of je hem nu inzet als instrument bij een liveconcert of er je nieuwste iOS‑app op test, Mac mini zet je goede idee om in iets geweldigs.

  Cool verhaal.

  Wanneer je zoveel power in dezelfde behuizing onder­brengt, heb je een andere thermische architectuur nodig. De nieuwe Mac mini heeft daarom SSD‑opslag, een grotere ventilator, grotere ventilatie­openingen en een aangepaste stroom­voorziening.

  Geheugen
  Razendsnel. Of nog sneller.

  Mac mini bevat supersnel 2666‑MHz DDR4 SO‑DIMM-geheugen, waardoor hij door rendertaken raast, sneller gigantische bestanden verwerkt en moeiteloos meerdere virtuele machines aanstuurt. En ga je je Mac mini nog zwaarder belasten, dan kun je kiezen voor maximaal 64 GB geheugen.

  Opslag
  Vol gas.

  Alle Mac mini-modellen bevatten nu PCIe-flashopslag, die tot vier keer zo hoge leessnelheden bereikt als de SSD's in de vorige generatie. Dat betekent dat gigantische bestanden en zware apps sneller dan ooit op je scherm staan. En omdat je nu voor een SSD van 2 TB kunt kiezen, heb je twee keer zoveel ruimte om die allemaal kwijt te kunnen.

  Apple T2
  Security‑chip
  Een stap vooruit in beveiliging.

  Mac mini is voorzien van de Apple T2 Security-chip. Dat is de tweede generatie van een speciaal door Apple ontworpen Mac-siliciumchip die Mac mini nog veiliger maakt. De T2 Security-chip bevat meerdere controllers en heeft een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslag.

  Kracht tot de zoveelste macht.

  Mac mini is op alle fronten toegerust voor grootse prestaties. Hieronder zie je hoe hij 't doet in vergelijking met de vorige generatie.

  Aansluitingen en uitbreiding
  Open voor alles.

  Mac mini is met zijn scala aan poorten geschikt voor tal van toepassingen. Thunderbolt 3 is de meest veelzijdige en snelste poort tot nu toe, en Mac mini heeft er maar liefst vier. De nieuwe HDMI 2.0-poort heeft een grotere bandbreedte dan zijn voorganger, wat hogere frame‑rates mogelijk maakt. En kies je 10‑Gb Ethernet voor je Mac mini, dan gaat het overzetten van enorme bestanden en gigantische hoeveelheden data tot 10 keer zo snel.

  Thunderbolt 3 is perfect voor wie écht productief wil zijn. Je kunt gegevens overzetten met snelheden tot 40 Gb/s. Externe devices opladen of van stroom voorzien. Tot twee 4K‑displays aansluiten, en via HDMI 2.0 zelfs een derde, of één 5K‑display. En heb je nog snellere graphics nodig, dan koppel je er een eGPU aan.

  Veelzijdigheid
  Het stopt niet bij de desktop.

  Vanwege zijn omvang, prestaties en arsenaal aan poorten is Mac mini geschikt voor plekken waar je normaal gesproken geen Mac kwijt kan. En nu z'n minimale behuizing van 19,7 x 19,7 cm zelfs nog meer cores bevat, kun je Mac mini overal verwachten. In z'n eentje of als onderdeel van een hele serie, maar sowieso hard aan het werk.

  macOS Mojave
  Kracht in al zijn eenvoud.

  Met Donkere modus, nieuwe features die zijn geïnspireerd door professionals, drie nieuwe apps en een vernieuwde Mac App Store.

  1235,88


  Titel: Apple Mac Mini (2018) - Desktop - 256 GB - Space G
  Prijs: € 1.235,88
  Productcode: 9200000101511658


   

Mac mini
Een redesign van formaat.

Nieuwe 6‑core- en quad‑core­processors van de 8e generatie

Sneller 2666‑MHz DDR4-geheugen tot 64 GB

Thunderbolt 3 (USB‑C), HDMI 2.0 en optioneel 10‑Gb Ethernet

Supersnelle flashopslag met SSD tot 2 TB
....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top