Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dimbare Hollywood spiegel - Badkamerspiegel


 • Dimbare Hollywood spiegel - Badkamerspiegel
  Dimbare Hollywood spiegel - Badkamerspiegel Altijd op zoek naar een beetje extra glamour en extra licht als je in de spiegel kijkt? De gemakkelijkste manier om een vleugje Hollywood en extra licht toe te voegen in je huis, is deze mooie Mirror Light set van vanity. Bevestig de lampen gewoon op het gewenste (gladde) oppervlak, sluit de dimmerkabel en de adapter aan en ze zijn klaar voor gebruik. Zo transformeer je je gewone spiegel in een echte Hollywood spiegel. Leuk voor in de slaap of badkamer, maar ook voor in de hal of woonkamer!

  Montage op 2 manieren:
  De Spiegel Lampen set bestaan uit een snoer met 10 LED lampen, die zijn uitgerust met 3M-Tape voor eenvoudige montage.
  Het doorschijnende snoer heeft een lengte van 4 mtr. Overtollig draad is eenvoudig en onzichtbaar onder de ledbollen weg te werken. Dit maakt het geschikt voor de meeste spiegels en houdt uw spiegel netjes, zonder dat overtollige draden zichtbaar zijn na de montage.

  Dimbaar
  De Spiegel Lamp heeft 3 standen en produceert warm, neutraal en daglicht van 3000K, 4000K en 7000K, dit zorgt voor de perfecte heldere verlichting voor een make-up spiegel. De helderheid van de verlichting is traploos te regelen met de meegeleverde dimmerkabel.

  Spiegel Lampen

  In deze kit vindt je 10 prachtige, ledlampen die je kan gebruiken om je huidige spiegel een echte Hollywood en showbizz uitstraling te geven. Door de zachte gloed van de lampen wordt je hele gezicht mooi verlicht en kan je je optimaal opmaken of gebruiken voor een mooie selfie!

  Met de meegeleverde dubbelzijdige tape kunnen de lampen snel worden aangebracht op zowel glanzende als gestructureerde oppervlaktes. Het doorzichtige snoer heeft een lengte van 4 meter waardoor hij op de meeste spiegels past en na installatie de draden niet zichtbaar zijn. Aan het einde van het snoer vindt je een aanraak dimmer met geheugen functie om de helderheid niveau’s te verzachten en te regelen. Je kunt kiezen uit 3 standen, 3000K (Warm wit), 4000K(Neutraal) en 7000K (daglicht) stand.In de verpakking vindt je 10 led-lampen, een dimschakelaar en 10 stukjes dubbelzijdige tape.


  -10 LED-lampen produceren een zachte en heldere gloed. 3000K( Warm wit),4000K (Koel wit) en 6.000K wit licht simuleert nauwgezet het natuurlijke zonlicht en zorgt voor een professionele kleur correcte verlichting voor make-up.

  -3 Standen en Dimbaar in te regelen met de dimschakelaar.

  -Bevestig in een paar minuten stevig op een spiegel, spiegellijst of muur met de meegeleverde dubbelzijdige tapes en sluit aan op de meegeleverde 12V-voeding.

  -Door zijn lengte van 4m past hij op de meeste mirrors. Overtollige draden kunnen onder de lampen worden verborgen om uw spiegel netjes te houden na installatie. De extra lampen kunnen worden afgesneden.

  Schakel de verlichting in / uit en pas de helderheid aan wanneer u maar wilt met de Smart Touch-dimmer; geheugenfunctie betekent dat de lichten altijd op het door u gewenste helderheidniveau blijven wanneer deze wordt ingeschakeld.

  -Nooit de bollen vervangen. Er is geen bedrading of assemblage vereist.

  let op Geen spiegel inbegrepen


  -Spiegelverlichting met 10 LED lampen -Hollywood Spiegel lampen – Make up spiegel LED verlichting – Theaterspiegel LED verlichting – Hollywood Spiegellampen-Dimbare Make Up Spiegel lamp -

  19,95


  Titel: Dimbare Hollywood spiegel - Badkamerspiegel
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9200000103622395


   

Altijd op zoek naar een beetje extra glamour en extra licht als je in de spiegel kijkt? De gemakkelijkste manier om een vleugje Hollywood en extra licht toe te voegen in je huis, is deze mooie Mirror Light set van vanity. Bevestig de lampen gewoon op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top