Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Netatmo Thermostat - Slimme thermostaat


 • Netatmo Thermostat - Slimme thermostaat
  Netatmo Thermostat - Slimme thermostaat De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis. Wees in controle over de temperatuur in uw woning met de thermostaat voor op uw smartphone, tablets en laptops, designed door Starck. De intelligente thermostaat leert van uw dagelijkse leefgewoonten en leefstijl past automatisch haar programma daar op aan. Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt het ook het gewenste startmoment voor verwarming, afhankelijk van de isolatie van uw huis en buitentemperatuur. Op deze manier profiteert u van de juiste temperatuur op het juiste tijdstip en bovenal bespaart u tot 25% op uw verwarmingskosten, daarmee draagt u een steentje bij aan het milieu.

  Blijf volledig in controle over uw centrale verwarming door externe toegang tot:
  Veranderingen in temperatuurVrieskou en een afwezigheidsmodusMonitoring van temperatuur en boiler activiteitOpties voor het toevoegen of aanpassen van programma's, tijdzones of een ingestelde/ gewenste temperatuurOnbeperkt aantal in te stellen temperaturen per dag en wekelijkse programma'sAl uw data is beschikbaar in grafiekvorm: breng uw energieverbruik in beeld. Uw temperatuur in huis en boiler activities worden continu geregistreerd in de App. Elke maand, uw persoonlijke Energie Besparings Rapport geeft u inzicht in uw verbruik en helpt u uw verwarming effectivier te plannen.
  Uw nieuwe Netatmo thermostaat is compatibel met gas, olie en houtboilers en vervangt eenvoudig uw bestaande bekabelde of draadloze thermostaat.
  Product kenmerken: Online persoonlijk dashboardBeheer uw verwarming en temperatuur in huis op afstandGeen inschrijfkosten, de app is voor altijd gratisGratis App beschikbaar in de App Store en in Google Play.

  159


  Titel: Netatmo Thermostat - Slimme thermostaat
  Prijs: € 159,00
  Productcode: 9200000048068740


   

De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis. Wees in controle over de temperatuur in uw woning met de thermostaat voor op uw smartphone, tablets en laptops, designed door Starck. De intelligente thermostaat leert van uw dagelijkse le....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top