Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony NW-A45HN Walkman - Hi-Res Audio MP3 speler –


 • Sony NW-A45HN Walkman - Hi-Res Audio MP3 speler –
  Sony NW-A45HN Walkman - Hi-Res Audio MP3 speler – Geniet optimaal van muziek met deze Sony NW-A45HN Walkman. Stream jouw favoriete muziek eenvoudig naar de Sony NW-A45HN via Bluetooth en navigeer door jouw afspeellijst via het 3.1 inch aanraakscherm. Via NFC maak je met slechts één aanraking verbinding met de Sony NW-A45HN Walkman. Is 16GB niet voldoende? Deze Hi-Res Mediaspeler biedt je de mogelijkheid het geheugen te upgraden met een microSD-kaart. Uiteraard laat de Sony NW-A45HN je niet in de steek, het beschikt namelijk over een batterijlevensduur van maar liefst 45 uur! De Hi-res audio zorgt voor superieur geluid waardoor elk nummer nog meer tot leven komt.

  Plus- en minpunten van de Sony NW-A45HN
  Hi-Res Audio ondersteuning
  Accuduur van 45 uur
  Bluetooth-uitgang voor draadloze koptelefoons
  Uitbreidbaar geheugen
  Geen ingebouwde radiotuner


  De Sony NW-A45HN is beschikbaar in verschillende kleuren. Welke kies jij: zwart, blauw of rood?

  Belangrijke kenmerken van de Sony NW-A45HN:
  Geschikt voor audio met hoge resolutie
  DSEE HX-opschalen herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden
  Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit
  Eenvoudige Bluetooth-connectiviteit met NFC One-Touch


  Heerlijk lange batterijduur
  Geniet tot wel 45 uur van je favoriete muziek in de hoogste kwaliteit. En is de accu toch op? Dan laad je hem gewoon op met de meegeleverde USB-kabel.


  Uitbreidbaar extern geheugen
  De NW-A45 is voorzien van een intern geheugen van 16GB. Is dat niet genoeg voor jou? Dankzij het externe geheugen slot aan de zijkant van de Walkman kan je de opslagcapaciteit eenvoudig uitbreiden.


  Geavanceerde oordopjes meegeleverd
  Bij gebruik van de meegeleverde oordoppen (Sony IER-NW500N) kan je de Noise Cancelling functie activeren om extern geluid te kunnen onderdrukken. Zo kan je helemaal opgaan in jouw muziek. Loop je vervolgens in het verkeer en wil je de omgevingsgeluiden juist wel horen? Schakel dan de Omgevingsgeluidmodus in.


  Instelbare geluidsmodus
  De NW-A45 is voorzien van een intern geheugen van 16GB. Is dat niet genoeg voor jou? Dankzij het externe geheugen slot aan de zijkant van de Walkman kan je de opslagcapaciteit eenvoudig uitbreiden.


  Streamen via Bluetooth en NFC-koppeling
  Met LDAC™ wordt een conventionele BLUETOOTH®-verbinding gebruikt, maar de max. gegevensoverdracht kan oplopen tot 990 kbps. Dat is ca. 3x zoveel als bij andere audioprofielen. Dit leidt tot een betere draadloze luisterervaring dicht bij de bedoeling van de artiest. Volledige verbinding met aptX™ HD audio met firmware-update. Met de ingebouwde NFC-chip, koppel je jouw hoofdtelefoon ben een enkele veeg langs de walkman.

  280


  Titel: Sony NW-A45HN Walkman - Hi-Res Audio MP3 speler –
  Prijs: € 280,00
  Productcode: 9200000074549441


   

Geniet optimaal van muziek met deze Sony NW-A45HN Walkman. Stream jouw favoriete muziek eenvoudig naar de Sony NW-A45HN via Bluetooth en navigeer door jouw afspeellijst via het 3.1 inch aanraakscherm. Via NFC maak je met slechts één aanraking verbind....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top