Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Boska Leisteen Onderzetters - Zwart - Anti-slip


 • Boska Leisteen Onderzetters - Zwart - Anti-slip
  Boska Leisteen Onderzetters - Zwart - Anti-slip Geef je binnenkort een feest of komen vrienden gezellig borrelen? Met deze prachtige leisteen onderzetters hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over kringen op je tafelblad. Deze praktische onderzetters staan geweldig op elke eet- en bijzettafel.
  Door de antislipvoetjes blijven de onderzetters goed op hun plek. Naast dat je er glazen op kunt zetten, zijn deze leistenen plankjes ook geschikt om als amusebordjes te gebruiken. Geef je etentje een hippe en luxe uitstraling met deze leuke onderzetters. Gebruik de Boska Kaasplank Olie om de onderzetters mooi te houden, dan gaan ze nog jaren mee!
  De leistenen onderzetters kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser. Ook de koelkast is geen probleem. Superhandig voor als je je hapjes van tevoren hebt klaargemaakt of als je nog wat tapas over hebt.
  Specificaties Aantal: 4Afmetingen 1 stuk: 10 x 10 cmMateriaal: leisteen

  4,79


  Titel: Boska Leisteen Onderzetters - Zwart - Anti-slip
  Prijs: € 4,79
  Productcode: 9200000009415706


   

Geef je binnenkort een feest of komen vrienden gezellig borrelen? Met deze prachtige leisteen onderzetters hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over kringen op je tafelblad. Deze praktische onderzetters staan geweldig op elke eet- en bij....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top