Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3786


 • Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3786
  Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3786 De Rowenta Compact Power RO3786 is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Rowenta RO3786 dankzij de speciale dierenharenborstel. Het gewicht van 6,9 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De Rowenta RO3786 heeft een snoerlengte van 6,2 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

  Productvoordelen van de Rowenta RO3786:
  Extra groot stofreservoir van 1,5 liter.
  Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
  Meerdere zuigmonden meegeleverd.
  Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren door de mini-turboborstel die makkelijke dierenharen verwijderd.
  Deze stofzuiger heeft een vermogen van 750W en gebruikt 50% minder energie dan een stofzuiger van 2000W, maar behoudt dezelfde prestaties.

  Goed om te weten:
  Deze stofzuiger heeft middelmatige zuigkracht op zachte vloeren.

  De Rowenta RO3786 - stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met:
  Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.
  Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
  Speciale mini-turboborstel voor het weghalen van honden- of kattenharen.
  Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout.

  Meer weten over Rowenta stofzuigers? Ontdek hier de kwaliteit van Rowenta.

  Extra informatie
  De Compact Power™ Cyclonic heeft een nieuwe, krachtige zeer efficiënte zuigmond die zorgt voor krachte prestaties op harde vloeren.

  De Compact Power™ Cyclonic is uitgerust met een geavanceerd mono-cyclonisch systeem voor een goede scheiding van lucht en stof. Bovendien biedt het product twee filterniveaus: - Een foamfilter voor de motor - Een speciaal HEPA-filter voor de luchtuitgang dat zelfs de kleinste stofdeeltjes vasthoudt die de motor uitstoot. 99,98% van het opgezogen stof wordt gefilterd.

  De motor met een laag wattage (750 W) verlaagt het energieverbruik tot wel 50%, terwijl er evenveel stof verwijderd wordt als met de modellen van 2000 W*. * In vergelijking met een eerder assortiment stofzuigers van 2000 W van Rowenta.

  Met het Clean Express-systeem is stof gemakkelijk onder controle te houden. Verwijder al het stof in slechts vier eenvoudige handelingen!

  De Compact Power™ Cyclonic is dankzij het compacte formaat gemakkelijk op te bergen in een kast en biedt toch een capaciteit van 1,5 L. De handige accessoires met geïntegreerde EASY BRUSH zijn altijd bij de hand. De actieradius van 8,8 m biedt optimale gebruiksvrijheid.

  Speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren die haren efficiënt willen verwijderen. De mini-turboborstel verwijdert dierenharen snel en efficiënt van tapijt en meubels.
  93,99


  Titel: Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3786
  Prijs: € 93,99
  Productcode: 9200000065666831


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top