Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Fujifilm Instax Mini 70 - Zwart


 • Fujifilm Instax Mini 70 - Zwart
  Fujifilm Instax Mini 70 - Zwart De Fuji Instax Mini 70 is een instant camera met moderne functies. Je kijkt door de zoeker, drukt op de ontspanknop en er rolt direct een foto van 8,6 x 5,4 cm uit de bovenkant van de camera. In de spiegel naast de lens zie je jezelf wanneer je selfies maakt, zodat je zeker weet dat jij en je huisdier altijd goed op de foto staan. De automatische flits berekent de helderheid in je omgeving en stelt automatisch een geschikte sluitertijd in.

  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter: Instant camera met variabele scherpstelafstand en verschillende settings als Macro, Landschap en een timer. Meer mogelijkheden om handmatig in te stellen en creatieve opties. Zo kan je de belichting aanpassen voor lichtere, of donkerder foto's. Vergroot het fotoformaat van 42x62mm naar 62x62mm. Volledig creatieve vrijheid met opties als double exposure, Macro, Selfiestand en landschap.

  129,0 76,99


  Titel: Fujifilm Instax Mini 70 - Zwart
  Prijs: € 76,99
  Productcode: 9200000070404059


   

De Fuji Instax Mini 70 is een instant camera met moderne functies. Je kijkt door de zoeker, drukt op de ontspanknop en er rolt direct een foto van 8,6 x 5,4 cm uit de bovenkant van de camera. In de spiegel naast de lens zie je jezelf wanneer je selfi....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top