Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy Fold 5G 512 GB Cosmos Black


 • Samsung Galaxy Fold 5G 512 GB Cosmos Black
  Samsung Galaxy Fold 5G 512 GB Cosmos Black Praktisch, sterk, buitengewoon - de Samsung Galaxy Fold.

  Samsung luidt een nieuw tijdperk in smartphones in. De nieuwe Galaxy Fold combineert de voordelen van smartphone en tablet - met een verbluffend scherm in tabletformaat, dat gemakkelijk kan worden geopend en opnieuw gevouwen. Het beschikt ook over geavanceerde en krachtige hardware en software, een meerjarige dubbele batterij en indrukwekkende zes camera's.

  Opvouwbaar Infinity Flex-display.

  De toekomst begint vandaag: ervaar het grootste scherm tot nu toe in een Samsung Galaxy-smartphone. De ongelooflijke 7,3 "¹, gemaakt van meerlagig polymeermateriaal, kan worden geopend als een boek, gesloten en opgeslagen in de zak dankzij het precieze scharnier.

  Multipower voor multitasking.

  De hardware en software van de Galaxy Fold werken perfect samen en vullen elkaar optimaal aan. Uren gamen, streamen of chatten - met 12 GB geheugen kunt u eenvoudig meerdere applicaties tegelijkertijd gebruiken. Bovendien is met 512 GB intern geheugen (ongeveer 460,3 GB beschikbaar) voldoende capaciteit beschikbaar voor al uw apps, liedjes of andere gegevens.

  Zes camera's en dubbele batterij.

  Met de zes hoge resolutie camera's van de Samsung Galaxy Fold kun je vanuit bijna elke hoek prachtige foto- en video-opnames maken. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je fotoplezier niet leeg raakt, is de Galaxy Fold uitgerust met een dubbele batterij met 4.235 mAh². De twee batterijcellen worden samen opgeladen en ontladen, zodat de batterij wordt gespaard.

  2899


  Titel: Samsung Galaxy Fold 5G 512 GB Cosmos Black
  Prijs: € 2.899,00
  Productcode: 9200000124079381


   

Praktisch, sterk, buitengewoon - de Samsung Galaxy Fold.

Samsung luidt een nieuw tijdperk in smartphones in. De nieuwe Galaxy Fold combineert de voordelen van smartphone en tablet - met een verbluffend scherm in tabletformaat, dat gemakkelijk kan ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top