Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kafa Kafa
PolderTEAK PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

The Divergent Series: Divergent/Insurgent/Allegian


 • The Divergent Series: Divergent/Insurgent/Allegian
  The Divergent Series: Divergent/Insurgent/Allegian Dit is de The Divergent Series boxset met de volgende drie films: Divergent, Insurgent & Allegiant.

  Divergent

  In de toekomstige maatschappij zijn de inwoners van Chicago opgedeeld in vijf groepen. Alle zestienjarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen. Tris kiest voor de groep Dauntless, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is.

  Insurgent

  Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familieleden van Tris hun leven voor hebben gegeven en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om ze tegen te houden.

  Allegiant

  Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren.

  Product betreft Benelux box: Disc 3 (NL) en Disc 4 (FR) beschikken over dezelfde content.

  15,9


  Titel: The Divergent Series: Divergent/Insurgent/Allegian
  Prijs: € 15,90
  Productcode: 9200000058793173


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top