AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Draadloze oordopjes | Bluetooth oordopjes | Blueto


 • Draadloze oordopjes | Bluetooth oordopjes | Blueto
  Draadloze oordopjes | Bluetooth oordopjes | Blueto Ben jij het ook zat om de kabels van je ouderwetse oordopjes altijd eerst uit de knoop te moeten halen voor je ze kan gebruiken? Schaf dan nu deze TWS i12 oordoppen aan en luister voortaan altijd en overal draadloos naar je favoriete playlist. Deze Airdots zijn voorzien van een touch knopje op de zijkant waarmee ze bediend kunnen worden. Hiermee kan je bijvoorbeeld de muziek op pauze zetten, de muziek laten afspelen, een inkomend gesprek aannemen, een gesprek afbreken en zelfs Siri of Google Assistant oproepen. Door 2 keer te drukken wordt Siri of je Google Assistant opgeroepen en kan je je telefoon verschillende opdrachten geven met je stem. Zo voorkom je dus dat je je telefoon uit je broekzak moet halen. Dit voorkomt op de fiets en in de auto ook nog eens een fikse boete!

  De TWS i12 oordoppen zien er stijlvol uit en ook het geluid is van zeer goede kwaliteit. Er kan ongeveer 4 uur gebruik gemaakt worden van de oordoppen mits ze volledig zijn opgeladen. De Airdots opladen is super simpel, je doet ze uit en legt ze in de bijgeleverde case. Zodra ze hierin zitten worden ze dus automatisch opgeladen. In de case zit een batterij die de oordoppen 6 keer volledig kan opladen voordat de case zelf weer opgeladen moet worden. De case opladen is ook erg gemakkelijk.

  Ook het koppelen van de oordoppen is vrij simpel. Druk op het knopje op de achterkant van de case. Zodra je dit doet gaan de oordoppen zoeken naar je telefoon. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je bluetooth aanstaat en je telefoon zichtbaar is. Zodra de oordoppen je telefoon hebben gevonden krijg je een melding op je telefoon dat je de oordoppen kunt koppelen. Zodra dit gelukt is kunnen ze worden gebruikt zoals hierboven omschreven.

  Touch-bediening
  play/pause: éénmaal tikken op één van de oortjes
  Volume up: tweemaal tikken op rechter oortje.
  Volume down: tweemaal tikken op linker oortje.
  Shuffle: driemaal tikken op één van de oortjes

  21


  Titel: Draadloze oordopjes | Bluetooth oordopjes | Blueto
  Prijs: € 21,00
  Productcode: 9200000127624288


   

Ben jij het ook zat om de kabels van je ouderwetse oordopjes altijd eerst uit de knoop te moeten halen voor je ze kan gebruiken? Schaf dan nu deze TWS i12 oordoppen aan en luister voortaan altijd en overal draadloos naar je favoriete playlist. Deze A....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top