Kafa Kafa
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pet-it | Krab schade bescherming voor Katten en Ho


 • Pet-it | Krab schade bescherming voor Katten en Ho
  Pet-it | Krab schade bescherming voor Katten en Ho Pet-it Krab beschermers voor Katten en Honden – transparant We weten allemaal dat katten de neiging hebben om aan meubels en muren te krabben. Het is daarom erg belangrijk om een makkelijke en goede oplossing te vinden om je meubels en muren te beschermen tegen de vlijmscherpe klauwen. Met de krab beschermers van Pet-it is dit verleden tijd! De beschermers zijn flexibel, transparant, verknipbaar en hebben een kleverige laag die geen residu achterlaat na het verwijderen. Bij stoffen meubels kunt u de bijgeleverde pinnen gebruiken voor extra stevigheid. U brengt de flexibele beschermer aan op de plek waar uw huisdier tegen meubels, muren e.d. krabt. Wij raden u aan om in de buurt een krabpaal e.d. te plaatsen. Specificaties: Merk: Pet-it Kleur: Transparant Montage: Zelfklevend en/of bijgeleverde pinnen Aantal stuks: 6 stuks Afmeting: 45x30cm Geschikt voor: Katten en Honden Gebruik Knip de beschermers op maatMaak het oppervlak schoon en laat dit goed drogenVerwijder de zelfklevende beschermlaagPlaats de beschermer op een geschikte plekPlaats de pinnen indien u extra stevigheid wenst In de verpakking: 6x Pet-it Krab beschermers Extra-Groot30x Montage pinnen

  29,95


  Titel: Pet-it | Krab schade bescherming voor Katten en Ho
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000120604734


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top