Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

OMEN X by HP 900-043nd - Gaming Desktop


 • OMEN X by HP 900-043nd - Gaming Desktop
  OMEN X by HP 900-043nd - Gaming Desktop Deze revolutionaire tower, die speciaal ontworpen is om te gamen, kent zijn gelijke niet. Waanzinnige kracht en innovatieve koeling kunnen de nieuwste AAA-games moeiteloos aan, zelfs bij de hoogste instellingen. En dankzij de speciale behuizing die eenvoudig te upgraden is, kun je deze pc aanpassen aan toekomstige prestatiebehoeften. Met de OMEN X by HP 900-043nd gaming desktop kun je alles aan!

  De NVIDIA® GeForce® GTX 1080 videokaart en Intel® Core™ i7-6700K processor zorgen ervoor dat de gaming desktop razendsnel reageert. Zo speel je de nieuwste games op hoge instellingen. Dankzij de NVIDIA® GeForce® GTX 1080 videokaart kun je ook de komende jaren goed vooruit. De desktop is tevens voorzien van waterkoeling, waardoor de warmte sneller en efficiënter wordt afgevoerd!

  Pas aan en overwin dankzij een behuizing die ontwikkeld is voor de allerbeste huidige en toekomstige technologie, word je nooit geremd door de hardware. De gegalvaniseerd stalen behuizing is gemakkelijk toegankelijk en biedt ongekende upgrademogelijkheden met industriestandaard componenten en een ruim interieur met verschillende kamers.

  De ledverlichting is naar voorkeur in te stellen met kleuren, zoals: rood, blauw, groen. Kies de kleur die bij je game past!

  1541,6


  Titel: OMEN X by HP 900-043nd - Gaming Desktop
  Prijs: € 1.541,60
  Productcode: 9200000063712317


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top