Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger


 • Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger
  Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger De Dyson V11 Absolute stofzuiger is Dyson's nieuwste steelstofzuiger die geschikt is voor zowel harde als zachte vloeren. Met deze snoerloze alleskunner heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Accu leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V11 Absolute is in 4,5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson V11 Absolute makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 3 kg is de Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie.  Voordelen van de Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger:
  Real time weergave van de batterijduur op het display
  Inclusief Torque vloerzuigmond, die zich automatisch aanpast aan de ondergrond
  De hoogste zuigkracht van alle snoerloze Dyson stofzuigers ooit
  Handige zuigkrachtcontrole met drie standen; eco, auto en boost. Zelfs in eco-mode levert deze Dyson topprestaties.
  Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
  Met een gewicht van 3 kilo is de V11 Absolute erg licht.  Goed om te weten:
  Met een geluid van 84 decibel maakt de Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger in de boost modus meer lawaai dan de meeste steelstofzuigers. Gelukkig hoef je deze modus niet vaak te gebruiken.
  De V11 Absolute onderscheidt zich van de V11 Animal door zijn Torque vloerzuigmond. Hij heeft daarnaast nog een Fluffy vloerzuigmond speicaal voor kwetsbare vloeren zoals parket of gietvloeren.

  De Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:
  De nieuwe torque combizuigmond, die zich automatisch aanpast aan de ondergrond. Geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt.
  Fluffy vloerzuigmond, speciaal ontwikkeld voor kwetsbare vloeren zoals parket of marmer.
  Gemotoriseerde minizuigmond voor het zuigen van meubels, of het weghalen van honden- of kattenharen.
  Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Hardnekkig vuil borstel met stugge haren, speciaal voor ingetrapt vuil.
  Het combinatie-accessoire, een plumeauborstel en kleine vloerzuigmond in een.
  Handige accessoirehouder voor op de steel van de stofzuiger, zo heb je altijd twee accessoires bij de hand.  Wat maakt de Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger bijzonder:  De eerste Dyson stofzuiger met LCD-scherm
  Het full color display geeft een real-time weergave van de accustatus. Zo weet je altijd hoe lang je nog kan stofzuigen en kan je makkelijk inschatten wanneer je moet switchen tussen de verschillende standen. Daarnaast geeft het display heldere video-instructies voor het oplossen van problemen zoals blokkades.  Torque vloerzuigmond
  De Dyson V11 Absolute is de eerste Dyson stofzuiger met de Torque vloerzuigmond. Dit slimme mondstuk past zich automatisch aan aan zijn ondergrond. De vuilopname kan daarnaast worden beinvloed door de drie standen van de zuigkrachtregelaar op de vloerzuigmond.

  Handige Eco, Auto en Boost-modus
  De stofzuigers uit de Dyson V11 serie beschikken over 3 standen; Eco, Auto en Boost. Voor de grote schoonmaakklus gebruik je de Eco modus, welke accu bespaart. De auto modus is ideaal voor dagelijks gebruik. De Boost modus is speciaal ontwikkeld voor grondige reiniging van uw huis. In combinatie met de zuigkrachtregelaar op de Torque vloerzuigmond levert de Boost modus de hoogste zuigkracht van alle snoerloze Dyson stofzuigers.

  Fluffy vloerzuigmond
  De fluffy vloerzuigmond is speciaal ontwikkeld voor kwetsbare vloeren zoals parket en heeft een zachte roterende borstel.  Geschikt voor huishoudens me huisdieren
  De V11 Absolute is ontwikkeld voor het grondig reinigen van huishoudens met huisdieren.  Allergie vriendelijk
  De machine vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0.3 micrometer dankzij de geavanceerde filtratie van de machine. De V11 is daardoor ideaal voor mensen met een stofallergie.

  Stofreservoir
  Met hygienisch te legen stofreservoir. Inclusief 4 extra accessoires.

  Stofzuiger en kruimelzuiger in een
  De Dyson V11 kan eenvoudig worden veranderd in een kruimelzuiger door simpelweg de stang los te koppelen en te vervangen voor een van de accessoires. Voor ingetrapt vuil is de borstel met stugge haren ideaal, hiermee borstel je met gemak vuil los. Het combinatie-accessoire is handig voor het opzuigen van kruimels of stof en de borstel met zachte haren is ideaal voor kwetsbare oppervlakten, zoals bijv. het toetsenbord van je laptop. Voor de moeilijk bereikbare plekken gebruik je de kierenzuigmond.  Accessoire clip
  De V11 wordt standaard geleverd inclusief een handige accessoirehouder die je op de buis van de stofzuiger kan bevestigen. In deze clip kan je twee accessoires kwijt, zo heb je tijdens het stofzuigen altijd twee accessoires binnen handbereik.  Dyson service en garantie
  Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt.

  Productspecificaties Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger
  Gebruikstijd: 60 minuten, 5 minuten in boost stand met torque vloerzuigmond.
  Oplaadtijd: 4.5 uur
  Voltage: 18.5 – 29.4 V
  7 Lithium-Ion batterijen
  Vermogen motor: 545 Watt
  Zuigkracht Eco modus (air watts): 26
  Zuigkracht Auto modus (air watts): 38.6
  Zuigkracht Max modus (air watts): 185
  Geluidsniveau: 84 dB
  Automatische zuigkrachtregeling
  Inhoud opvangreservoir: 0.76 L
  Levenslang wasbaar HEPA filter
  Gewicht: 3.05 kg
  2 jaar garantie

  599


  Titel: Dyson V11 Absolute - Steelstofzuiger
  Prijs: € 599,00
  Productcode: 9200000107660635


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top