Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 - 42093


 • LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 - 42093
  LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 - 42093 Ontdek innovatieve technieken en een vooruitstrevend ontwerp met de coole LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 autoset, die in samenwerking met Corvette is ontwikkeld. Deze prachtige replica van de beroemde supercar, de snelste en krachtigste Corvette ooit, heeft een authentiek oranje-zwart kleurenschema en een overvloed aan realistische details, zoals een grote achterspoiler, 4 uitlaatpijpen en banden met een laag profiel en zwarte spaakvelgen. Ontdek de echt werkende besturing en breng het voertuig in beweging om de zichtbare V8-motor met bewegende zuigers te activeren. Bouw dit exclusieve 2-in-1 model om tot een krachtige hot rod. Eigenschappen:Een exclusieve replica van de Chevrolet Corvette ZR1 met een overvloed aan realistische details, zoals een grote achterspoiler, 4 uitlaatpijpen, banden met een laag profiel en zwarte spaakvelgen, echt werkende besturing en een gedetailleerde V8-motor met bewegende zuigers.Deze speelgoedauto is een echt verzamelobject en heeft een authentiek oranje-zwart kleurenschema, plus een cool stickervel voor extra details.Ontdek de werkende besturing en breng het voertuig in beweging om de zichtbare V8-zuigers te activeren.2-in-1 LEGO® Technic set: kan worden omgebouwd tot een hot rod.Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.LEGO® Technic sets hebben een realistische beweging en werking, waardoor jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.De Chevrolet Corvette is ca. 8 cm hoog, 29 cm lang en 12 cm breed.De hot rod is ca. 8 cm hoog, 23 cm lang en 12 cm breed.

  35,95


  Titel: LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 - 42093
  Prijs: € 35,95
  Productcode: 9200000098526669


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top