Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Het Emma Hoofdkussen - 100 nachten proefslapen - i • Het Emma Hoofdkussen - 100 nachten proefslapen - in hoogte verstelbaar

  Het Emma Hoofdkussen - 100 nachten proefslapen - i Het Emma hoofdkussen is het perfecte, in hoogte verstelbare, kussen voor iedereen. Opgebouwd uit drie verschillende lagen. Of je nou van stevig houdt of lekker zacht, op het Emma kussen droom je heerlijk weg.

  Je mag het kussen 100 nachten uitproberen op je eigen bed. Of een kussen perfect bij je past, kun je niet al na 10 minuten bepalen, maar wel na 100 nachten proefslapen. Wanneer je niet tevreden bent met je kussen stuur je het gewoon weer naar ons op en krijg jij je volledige aankoopbedrag terug!

  Specificaties
  Kleur: WitAfmetingen: 70 x 40 cmAfritsbare tijkMateriaal tijk: polyesterMateriaal vulling: Hypergelschuim, Airgocell® schuim en Visco-elastisch schuimTotaalgewicht: 1500gGewicht vulling: 1200g
  Voordelen
  100 nachten proefslapenIn hoogte verstelbaarWasbare hoes
  Waarom het Emma kussen?
  Wij vinden dat het perfecte kussen voor zowel zijslapers, als rugslapers en buikslapers geschikt moet zijn. We hebben daarom veel tijd en aandacht gestoken in hoe het Emma kussen is opgebouwd. Door het samenbrengen van de drie volgende lagen slaap je lekkerder dan ooit.
  Hypergelschuim Airgocell® schuim Visco-elastisch schuim

  Wij hebben het Emma kussen zo ontworpen dat het je hoofd en je schouders precies goed ondersteunt. De lagen in het kussen zijn gemaakt van drukverlagende materialen met een goed aanpassingsvermogen, zodat je in elke slaaphouding lekker slaapt.

  De hoes van het kussen
  Elke nacht verliest je lichaam vocht. Daarom is de hoes van het Emma kussen van een uniek, vochtregulerend materiaal gemaakt dat goed ventileert. Zo kan je lichaam ʿs nachts zijn warmte afgeven en blijf je toch prettig droog.  Daarnaast rits je de kussen hoes van het Emma kussen er in een handomdraai af. Zo kan de hoes gemakkelijk in de wasmachine.

  Drie lagen
  De innovatieve opbouw biedt de optimale slaapervaring. Je kan het kussen keren en de lagen aanpassen op jouw individuele voorkeur. Je kan kiezen uit een zachte of een ondersteunende zijde. Aan beide zijden worden hoofd en nek comfortabel ondersteund. De unieke combinatie van materialen geeft namelijk je alle comfort en ondersteuning die je nodig hebt om heerlijk te kunnen slapen.  Bij een zijslaper is de afstand tussen het hoofd en de schouder relatief groot. Wij raden dan ook aan alle lagen te gebruiken. In welke volgorde bepaal je gewoon zelf! Als je een rugslaper bent, kan je het beste een laag verwijderen. Buikslapers adviseren we om één van de lagen uit te kiezen, zodat het lichaam in de natuurlijke positie blijft. Comfortabel zacht of stevig ondersteund? Dat is aan jou.

  99,0 85,95


  Titel: Het Emma Hoofdkussen - 100 nachten proefslapen - i
  Prijs: € 85,95
  Productcode: 9200000084874893


   

Het Emma hoofdkussen is het perfecte, in hoogte verstelbare, kussen voor iedereen. Opgebouwd uit drie verschillende lagen. Of je nou van stevig houdt of lekker zacht, op het Emma kussen droom je heerlijk weg.

Je mag het kussen 100 nachten uitprob....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top