Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Kodak Fotoprinter Mini 2 - zwart


 • Kodak Fotoprinter Mini 2 - zwart
  Kodak Fotoprinter Mini 2 - zwart Maak leuke snapshots als je de wereld verkent of met je vrienden aan het chillen bent met de draagbare Kodak Photo Printer Mini 2. Deze compacte en lichtgewicht printer communiceert direct met je smartphone via Wi-Fi (android only) en kan via de ingebouwde NFC een ‘one-touch’ verbinding tot stand brengen. Je opent de gratis mobiele App voor je iOS- of Android-apparaat en daarna kun je snel en gemakkelijk van verschillende bronnen foto’s afdrukken. Met behulp van de 4Pass D2T2-dye-sub thermische overdrachtstechnologie kan de Photo Printer Mini 2 vervolgens in ongeveer één minuut een full-color creditcard formaat foto maken met een afmeting van 2,1 x 3,4 inch.

  Deze mobiele printer gebruikt drie kleuren (cyaan, magenta en geel) om 16,7 miljoen kleuren te maken met inkt die niet vervaagd en die langer dan 10 jaar, onder normale opslagomstandigheden, goed blijft. De foto afdruk wordt automatisch voorzien van een beschermend laagje die de foto beschermt tegen krassen en waardoor de foto ook direct vingerafdruk en waterbestendig wordt. Voor het gemak en gebruiksvriendelijkheid werkt de Kodak Fotoprinter Mini 2 met all-in-one cartridges, die snel gewisseld kunnen worden en ervoor zorgen dat u altijd een perfecte verhouding van inkt en papier heeft. Daarnaast beschikt de Photo Printer Mini over een geïntegreerde 620mAh LiPo-accu die via een micro-USB-aansluiting wordt opgeladen. Download de gratis Kodak App voor filters, cropping, stickers, kaart templates, ID foto print, video en meer.

  Merk: Kodak

  99,99 92


  Titel: Kodak Fotoprinter Mini 2 - zwart
  Prijs: € 92,00
  Productcode: 9200000080915835


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top