Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Borderlands 3 - Super Deluxe Edition - PS4


 • Borderlands 3 - Super Deluxe Edition - PS4
  Borderlands 3 - Super Deluxe Edition - PS4 De Super Deluxe Edition bevat naast de game, ook de Season Pass én de volledige inhoud van de Deluxe Edition, wat dit het meest complete Borderlands 3-pakket maakt! De volledige inhoud is als volgt:
  Season Pass: 4 campagne-DLC packs met nieuwe verhalen, missies en uitdagingenButt Stallion-wapenskin, wapensieraad en granaatmod
  Deluxe-bonuscontent: Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter-skin, Echo Device-skin, wapenskinNeon Cosmetic Pack: Vault Hunter Skin, Echo Device Skin, sieraadGearbox Cosmetic Pack: wapenskin, sieraadToy Box Weapons Pack: 2 speelgoedgeweren, speelgoedgranaat-mod, sieraadUitrustbare mods voor extra XP en buit
  Borderlands 3 De oude shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een avontuur vol chaos! Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als 1 van de 4 nieuwe Vault Hunters. Speel solo of met vrienden en vecht tegen bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red je thuiswereld van de wreedste sekteleiders uit het heelal.
  Een wilde rit vol chaos Voorkom dat de Calypso Twins de bandietenclans met elkaar verenigen en de grootste macht van het heelal in handen krijgen.
  Jouw vault hunter en speelstijl Word 1 van de 4 nieuwe Vault Hunters, elk voorzien van skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden.
  Laden, richten en plunderen Door het bestaan van ontelbare wapens en gadgets is elk gevecht een mogelijkheid om nieuwe uitrusting te scoren.
  Nieuwe Borderlands Ontdek na Pandora nieuwe werelden, elk met unieke omgevingen en vijanden.
  Snelle en soepele co-op actie Speel met wie dan ook, wanneer dan ook, online of in split-screen coöp-modus, ongeacht je level of voortgang.

  88,99


  Titel: Borderlands 3 - Super Deluxe Edition - PS4
  Prijs: € 88,99
  Productcode: 9200000108974744


   

De Super Deluxe Edition bevat naast de game, ook de Season Pass én de volledige inhoud van de Deluxe Edition, wat dit het meest complete Borderlands 3-pakket maakt! De volledige inhoud is als volgt:
Season Pass: 4 campagne-DLC packs met n....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top