Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook


 • HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook
  HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook De HP EliteBook 9470m Folio Ultrabook is een uiterst platte laptop met krachtige hardware. Behalve licht en compact heeft de HP Folio ook een mooi design.

  Multi-media laptop:
  Deze refurbished HP laptop levert goede (grafische) prestaties met de krachtige Intel Core i5 processor en 8GB geheugen. Dit in combinatie met de snelle SSD maakt dat Windows 10 binnen enkele seconden is opgestart. Ook is de Folio uitgerust met onder andere USB3.0, Displayport, en een webcam. Samengevat: Een laptop die er goed uitziet en ook nog eens goede prestaties levert.

  SSD:
  Een SSD is sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook minder stroom. Dus betere prestaties, snel opstarten en minder energieverbruik.

  Refurbished laptops:
  Refurbished laptops zijn opgeknapte laptops met lichte gebruikssporen. Deze laptops zijn compleet nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien.

  285


  Titel: HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook
  Prijs: € 285,00
  Productcode: 9200000021535694


   





De HP EliteBook 9470m Folio Ultrabook is een uiterst platte laptop met krachtige hardware. Behalve licht en compact heeft de HP Folio ook een mooi design.

Multi-media laptop:
Deze refurbished HP laptop levert goede (grafische) prestaties met de k....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top