Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
PolderTEAK PolderTEAK
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook


 • HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook
  HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook De HP EliteBook 9470m Folio Ultrabook is een uiterst platte laptop met krachtige hardware. Behalve licht en compact heeft de HP Folio ook een mooi design.

  Multi-media laptop:
  Deze refurbished HP laptop levert goede (grafische) prestaties met de krachtige Intel Core i5 processor en 8GB geheugen. Dit in combinatie met de snelle SSD maakt dat Windows 10 binnen enkele seconden is opgestart. Ook is de Folio uitgerust met onder andere USB3.0, Displayport, en een webcam. Samengevat: Een laptop die er goed uitziet en ook nog eens goede prestaties levert.

  SSD:
  Een SSD is sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook minder stroom. Dus betere prestaties, snel opstarten en minder energieverbruik.

  Refurbished laptops:
  Refurbished laptops zijn opgeknapte laptops met lichte gebruikssporen. Deze laptops zijn compleet nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien.

  285


  Titel: HP EliteBook 9480m Folio (Refurbished) - Ultrabook
  Prijs: € 285,00
  Productcode: 9200000021535694


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top