Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AVM FRITZ!WLAN 1160 Repeater


 • AVM FRITZ!WLAN 1160 Repeater
  AVM FRITZ!WLAN 1160 Repeater De FRITZ! WLAN Repeater 1160 verhoogt snel en eenvoudig het bereik van je draadloze netwerk. De range extender maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard en maakt een draadloze snelheid tot 866 Mbps op de 5 GHz wifi-band en 300 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band tegelijk mogelijk. De LED-indicator geeft de signaalsterkte en helpt bij en snelle en optimale positionering in het thuisnetwerk, WPA2 en WPA maximaliseren de WLAN-beveiliging en de installatie is zeer eenvoudig door het indrukken van een knop.

  Plus- en minpunten van de AVM FRITZ! 1160E
  De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten
  Eenvoudige installatie middels de WPS knop

  Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om het maximale eruit te halen

  Praktische WiFi-uitbreiding
  De FRITZ! WLAN Repeater 1160 maakt ook snelle WiFi AC in de achterste hoek van het thuisnetwerk mogelijk. Met de praktische LED-display voor WiFi-sterkte gaat de positionering razendsnel. Dankzij WLAN AC + N surf je tegelijk op de 5- en 2,4-GHz-band.

  Eenvoudige installatie met een druk op de knop
  De FRITZ!WLAN Repeater 1160 ondersteunt de ongecompliceerde, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode. Voor het instellen volstaat een druk op de knop: Repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box maken dan automatisch verbinding. De FRITZ!WLAN Repeater neemt de passende WLAN-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

  Eenvoudig te bedienen en te updaten
  Van de ideale plaatsing tot het optimale radiokanaal: de Repeater wijst je de weg met leds, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien wordt de FRITZ!WLAN Repeater 1600 van nieuwe functies voorzien door gratis updates.

  Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk
  De FRITZ!WLAN Repeater ondersteunt de veilige WPA2-versleuteling en beheerst tevens de WPA-standaard. Daardoor kan de Repeater worden gebruikt met vele types draadloze netwerken en alle versleutelingen.

  49,95


  Titel: AVM FRITZ!WLAN 1160 Repeater
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000052958213


   

De FRITZ! WLAN Repeater 1160 verhoogt snel en eenvoudig het bereik van je draadloze netwerk. De range extender maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard en maakt een draadloze snelheid tot 866 Mbps op de 5 GHz wifi-band en 300 Mbps op de....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top