Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP 17-by1734nd - Laptop - 17 Inch


 • HP 17-by1734nd - Laptop - 17 Inch
  HP 17-by1734nd - Laptop - 17 Inch Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Bewerken van jouw vakantiefoto's: de processor biedt voldoende snelheid.
  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. Videobewerking: hier is een zwaardere videokaart voor nodig.
  De HP 17- by1734nd is een multifunctionele laptop. De snelle Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat taken snel worden uitgevoerd. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. De laptop beschikt over een 17 inch scherm en is vooral geschikt voor thuisgebruik.
  * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag!
  Goed om te weten - Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home. - Deze laptop is voorzien van een DVD speler. - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord.

  799,0 729


  Titel: HP 17-by1734nd - Laptop - 17 Inch
  Prijs: € 729,00
  Productcode: 9200000112255715


   

Onze specialist adviseert deze laptop voor: Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* Films en series kijken in F....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top