Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Diervriendelijke Anti Blafband van Bestelsnel.nl -


 • Diervriendelijke Anti Blafband van Bestelsnel.nl -
  Diervriendelijke Anti Blafband van Bestelsnel.nl - Reageert uw hond in veel situaties met onnodig blaffen? De anti-blafband van Bestelsnel.nl ondersteunt u bij de opvoeding van uw hond, zodat u uw hond duidelijk aangeeft wanneer hij zich rustig dient te gedragen. De opvoedhalsband reageert op blaffen met lichte, ongevaarlijke vibraties (dus geen elektrische schokken) en een pieptoon, die uw hond helpen heropvoeden. Uw hond zal snel de irriterende vibratie/prikkel met het getoonde gedrag associëren en dit niet nogmaals herhalen.
  Kenmerken:
  ✔ Diervriendelijk ✔ Ondersteunt de opvoeding van uw hond ✔ Consequent gebruik vermindert storend geblaf ✔ Regen, spatwater en sneeuw bestendig. ✔ 7 niveaus in trainingsfuncties ✔ Pijnloze vibraties en een piep ✔ Geen schok ✔ Geschikt voor een halsomvang van 20-60 cm ✔ Bruikbaar voor alle hondenrassen vanaf 3,6 kg
  Specificaties:
  - Nederlandse gebruiksaanwijzing - 1 x Batterij (6 volt) - 3 Frontjes ( 1x blauw en 1x roze 1x zwart ) - Verstelbare reflecterende nylonband - De anti blaf band ondersteunt de opvoeding van uw hond - Wanneer de hond begint te blaffen, zet dat de volgende training's functies in werking: - Een piep en pijnloze vibraties, stijgend in 7 niveaus - Veiligheidsfunctie: Tijdelijk uitblijven van de prikkel bij aanhoudend blaffen (15 keer in 50 seconden)

  Attentie: De anti-blafband is niet bedoeld als strafmaatregel, maar als opvoedkundige maatregel bij ongewenst gedrag. De vibraties zijn pijnloos en dient als irriterend signaal voor uw hond om aan te geven in welke situaties zijn blaffen ongewenst is. Voor een succesvol leerproces zijn geleidelijk wennen aan het gebruik van de opvoedhalsband en consequent gebruik noodzakelijk. Sommige honden reageren bij de eerste training of onder bepaalde omstandigheden met versterkt, aanhoudend blaffen. Neemt de sensor binnen 50 seconden 15 of meer geluiden waar, dan schakelt de functie voor de zekerheid drie minuten uit om uw hond op deze manier niet onnodig op te winden.


  18,95


  Titel: Diervriendelijke Anti Blafband van Bestelsnel.nl -
  Prijs: € 18,95
  Productcode: 9200000107261082


   

Reageert uw hond in veel situaties met onnodig blaffen? De anti-blafband van Bestelsnel.nl ondersteunt u bij de opvoeding van uw hond, zodat u uw hond duidelijk aangeeft wanneer hij zich rustig dient te gedragen. De opvoedhalsband re....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top