Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Diervriendelijke Anti-Blafband - 7 Niveaus Vibrati


 • Diervriendelijke Anti-Blafband - 7 Niveaus Vibrati
  Diervriendelijke Anti-Blafband - 7 Niveaus Vibrati Reageert uw hond in veel situaties met onnodig blaffen? De anti-blafband van Bestelsnel.nl ondersteunt u bij de opvoeding van uw hond, zodat u uw hond duidelijk aangeeft wanneer hij zich rustig dient te gedragen. De opvoedhalsband reageert op blaffen met lichte, ongevaarlijke vibraties (dus geen elektrische schokken) en een pieptoon, die uw hond helpen heropvoeden. Uw hond zal snel de irriterende vibratie/prikkel met het getoonde gedrag associëren en dit niet nogmaals herhalen.
  Kenmerken:
  ✔ Diervriendelijk ✔ Ondersteunt de opvoeding van uw hond ✔ Consequent gebruik vermindert storend geblaf ✔ Regen, spatwater en sneeuw bestendig. ✔ 7 niveaus in trainingsfuncties ✔ Pijnloze vibraties en een piep ✔ Geen schok ✔ Geschikt voor een halsomvang van 20-60 cm ✔ Bruikbaar voor alle hondenrassen vanaf 3,6 kg
  Specificaties:
  - Nederlandse gebruiksaanwijzing - 1 x Batterij (6 volt) - 3 Frontjes ( 1x blauw en 1x roze 1x zwart ) - Verstelbare reflecterende nylonband - De anti blaf band ondersteunt de opvoeding van uw hond - Wanneer de hond begint te blaffen, zet dat de volgende training's functies in werking: - Een piep en pijnloze vibraties, stijgend in 7 niveaus - Veiligheidsfunctie: Tijdelijk uitblijven van de prikkel bij aanhoudend blaffen (15 keer in 50 seconden)

  Attentie: De anti-blafband is niet bedoeld als strafmaatregel, maar als opvoedkundige maatregel bij ongewenst gedrag. De vibraties zijn pijnloos en dient als irriterend signaal voor uw hond om aan te geven in welke situaties zijn blaffen ongewenst is. Voor een succesvol leerproces zijn geleidelijk wennen aan het gebruik van de opvoedhalsband en consequent gebruik noodzakelijk. Sommige honden reageren bij de eerste training of onder bepaalde omstandigheden met versterkt, aanhoudend blaffen. Neemt de sensor binnen 50 seconden 15 of meer geluiden waar, dan schakelt de functie voor de zekerheid drie minuten uit om uw hond op deze manier niet onnodig op te winden.


  17,95


  Titel: Diervriendelijke Anti-Blafband - 7 Niveaus Vibrati
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9200000107261082


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top