Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Lord of the Rings Journeys in Middle Earth


 • Lord of the Rings Journeys in Middle Earth
  Lord of the Rings Journeys in Middle Earth Start nieuwe avonturen in de iconische wereld die J.R.R. Tolkien geschapen heeft met het bordspel The Lord of the Rings Journey in Middle-Earth! Tijdens dit volledig coöperatieve, app-ondersteunde bordspel voor één tot vijf spelers vecht je tegen gevaarlijke vijanden, maak je moedige keuzes en versla je het kwaad dat het land bedreigt - allemaal als onderdeel van een spannende campagne die je door de legendarische heuvels en dalen van Midden-Aarde voert.

  Elk afzonderlijk avontuur van Journeys in Middle-Earth is een onderdeel van een grotere campagne. Je ontdekt de uitgestrekte en dynamische landschappen van Midden-Aarde en gebruikt je vaardigheden om de uitdagingen tijdens deze gevaarlijke missies te overleven.Terwijl jij en je medehelden de wildernis verkennen en vechten tegen de duistere krachten, helpt de app van het spel je om de opdoemende bossen, stille open plekken en oude zalen van Middle-Earth te onthullen en bestuurt tevens de vijanden die je tegenkomt. Of je nu alleen of met vrienden de wildernis intrekt, maak jouw eigen verhaal in de geschiedenis van Midden-Aarde.

  109,0 85


  Titel: Lord of the Rings Journeys in Middle Earth
  Prijs: € 85,00
  Productcode: 9200000107371130


   

Start nieuwe avonturen in de iconische wereld die J.R.R. Tolkien geschapen heeft met het bordspel The Lord of the Rings Journey in Middle-Earth! Tijdens dit volledig coöperatieve, app-ondersteunde bordspel voor één tot vijf spelers vecht je tegen gev....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top