Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alecto WS-2300 Stijlvol weerstation - Draadloze bu • Alecto WS-2300 Stijlvol weerstation - Draadloze buitensensor, Groot verlicht display - zwart

  Alecto WS-2300 Stijlvol weerstation - Draadloze bu Weerstation kopen? Groot verlicht display & draadloos
  Met een goed weerstation heb je geen weer app of weersverwachting meer nodig. Je kijkt gewoon op het display voor de actuele gegevens van jouw locatie. Met als bijkomend voordeel: geen voorspelling gebaseerd op metingen ‘in de regio’, maar echt gemeten bij jou op de stoep. Wel zo prettig als je wilt bepalen welke kleding vandaag geschikt is en of je buitenplannen (picknicken, zwemmen, schaatsen) door kunnen gaan. Wil je een goed weerstation kopen, dan heb je bij ons genoeg keuze. Zoals deze WS-2300 met een groot display, waarop je de volgende informatie krijgt aangeboden: de tijd, de binnen- en buitentemperatuur, de luchtvochtigheid zowel binnen als buiten en de weersvoorspelling. Dat alles weergegeven in grote, duidelijk cijfers, letters en afbeeldingen. Je hoeft er maar een blik op te werpen en je bent volledig op de hoogte.

  Goed geïnformeerd een weerstation kopen
  Welke functionaliteiten mogen wat jou betreft niet op een weerstation ontbreken? Bij deze WS-2300 krijg je een aantal handige functies los van de weerinformatie. Zoals de radiogestuurde klok en het alarm dat je kunt snoozen; je kunt je weerstation dus als wekker gebruiken en direct zien hoe het weer is als je wakker wordt!
  De belangrijkste kenmerken van dit weerstation:
  •Het grote, verlichte scherm waarop je de informatie duidelijk kunt aflezen.

  •De draadloze buitensensor, die voortdurend de meest actuele metingen naar de hoofdunit stuurt, waar ze worden weergegeven op het display.

  •De lokale weersinformatie, zodat je kunt inspelen op de weersomstandigheden bij jou in de buurt.


  Weerstation kopen met instelbaar temperatuuralarm
  De WS-2300 kan je waarschuwen als de temperatuur boven of onder een bepaalde waarde komt, die jij hebt ingesteld. Wil je bijvoorbeeld een melding krijgen als de temperatuur rond het vriespunt komt, zodat je weet dat het mogelijk gaat ijzelen? Of wil je een melding als het erg warm wordt, zodat je de kinderen (en jezelf) meer te drinken kan geven? Ga je een weerstation kopen, let dan op alle specificaties en kies de uitvoering die bij je past.
  Met Alecto kies je altijd voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  59,99 44,5


  Titel: Alecto WS-2300 Stijlvol weerstation - Draadloze bu
  Prijs: € 44,50
  Productcode: 9200000036511387


   

Weerstation kopen? Groot verlicht display & draadloos
Met een goed weerstation heb je geen weer app of weersverwachting meer nodig. Je kijkt gewoon op het display voor de actuele gegevens van jouw locatie. Met als bijkomend voordeel: geen voorspelli....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top