Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

N&N Care Anti Bacterieel Mondkappen NEN-EN 14683 N


 • N&N Care Anti Bacterieel Mondkappen NEN-EN 146
  N&N Care Anti Bacterieel Mondkappen NEN-EN 146 Ter info:
  (FFP3 is de derde laag wat de gebruiker beschermt tegen bloedspatten etc. Niet van toepassing als u deze wilt gebruiken om buitenhuis uzelf te beschermen tegen virussen.)
  Productinformatie van de N&N Care Mondmasker: Deze non-woven mondmaskers zijn gemaakt van zacht materiaal en voelen comfortabel aan. Het masker is voorzien van oor elastieken die het draagcomfort bevorderen. Tevens zijn deze mondmaskers uitgerust met een flexibele neusbeugel voor de juiste aansluiting rondom het gezicht. De mondmaskers hebben een bacterie filterprestatie van 98%. Deze anti-fog mondmaskers zijn gemaakt met de nieuwste technieken: - Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem. - Laag 2: Filtert bacteriën en ziektekiemen tijdens het in- en uitademen.
  De mondmaskers zijn per 5 stuks verpakt. Wat zijn de voordelen van deze N&N Care mondmasker?
  - Hypoallergene, latex- en glasvezelvrije materialen. - Lange oor elastieken. - Stevige en flexibele neusbeugel. - Minder snel een beslagen bril - Dankzij de sterke neusbeugel en absorberende binnenlaag, zal het grootste deel van de waterdamp uit uw adem worden afgevangen en weggeleid. Hierdoor beslaat uw bril minder snel. - Ook de Anti-fog zorgt ervoor dat uw bril minder snel beslaat. - Zacht op de huid - Dankzij het gebruik van zachte en hypoallergene materialen voelt het mondmasker heerlijk zacht aan en irriteert het niet. - Licht materiaal - De veilige mondmaskers voelen licht en dun aan, waardoor u amper merkt dat u het mondmasker draagt. - Onbezorgd ademhalen - Dankzij de combinatie van luchtdoorlatende en absorberende materialen kunt u probleemloos blijven ademen, terwijl u optimaal beschermd blijft tijdens uw werkzaamheden.
  Aan welke normen voldoen deze N&N Care mondmasker? Deze mondmaskers voldoen aan de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen. Alle mondmaskers worden uitgebreid getest en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstanties. In het geval van Sars, Ebola of Coronavirus worden FFP2 maskers gebruikt, bij voorkeur zonder ademhalingsventiel. (FFP3)
  - EN 14683:2005 type llR

  14,95


  Titel: N&N Care Anti Bacterieel Mondkappen NEN-EN 146
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000129731782


   

Ter info:
(FFP3 is de derde laag wat de gebruiker beschermt tegen bloedspatten etc. Niet van toepassing als u deze wilt gebruiken om buitenhuis uzelf te beschermen tegen virussen.)
Productinformatie van de N&N Care Mondmasker: ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top