Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij


 • Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij
  Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij Het Philips Azur Performer Plus GC4516/20 stoomstrijkijzer is in juli 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Met dit strijkijzer ben je verzekerd van krachtige prestaties voor een extra glad strijkresultaat. Met een vermogen van 2400 W is de GC4516/20 zeer snel opgewarmd. Kreuken zijn snel verleden tijd door de continue stoomproductie tot 45 g/min. De stoomstoot van 190 gram en de SteamGlide Plus-zoolplaat zorgen voor een comfortabele strijkbeurt. Dankzij het ruime waterreservoir van 300 ml hoef je minder vaak bij te vullen.

  Plus- en minpunten van het Philips stoomstrijkijzer
  Verwijdert de meest hardnekkige kreuken met de stoomstoot van 190 gram
  Met lange snoer van 2 meter voor extra strijkgemak
  Met automatische stoomregelaar
  Het strijkijzer beschikt niet over automatische temperatuuraanpassing

  Belangrijkste kenmerken GC4516/20 stoomstrijkijzer
  Sterke stoomdruk en snel opwarmen
  De continue stoomproductie tot 45 g/min geeft de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen. Daarnaast warmt het strijkijzer snel op vanwege de 2400 Watt en levert hij krachtige prestaties voor perfecte strijkresultaten.

  Gebruiksgemak en onderhoud
  Met de stoomregelaar hoef je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid stoom. Je hoeft alleen maar de temperatuur te selecteren voor het kledingstuk dat je wilt strijken. Verder beschikt het strijkijzer over een waterreservoir van 300 ml en een snoer van 2 meter voor extra gemak. Daarnaast verzamelt het speciaal ontworpen en ingebouwde kalkreservoir kalkdeeltjes terwijl je strijkt. Tijdens het Self Clean-proces wordt de kalk uit het strijkijzer gespoeld om consistente strijkprestaties te garanderen, dag na dag.

  Vijfsterrenzoolplaat
  Met de best-glijdende SteamGlide Plus-zoolplaat van Philips ben je razendsnel door het strijkwerk heen. De zorgvuldig ontworpen openingen zorgen voor een goed uitgebalanceerde stoomverdeling. De voorkant van de Philips Azur Performer strijkbout is in 3 opzichten handig: deze is extra spits, heeft een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp. Hierdoor strijk je zelfs de lastigste plekken, zoals rond knopen en tussen plooien.

  Productkenmerken
  Capaciteit waterreservoir: 300 ml
  Zachte handgreep: Ja
  Gewicht strijkijzer: 1,75 kg
  Vermogen: 2400 W
  Stoomstoot: 190 g
  Watersproeifunctie: Ja
  Ontkalken: Zelfreiniging, Ingebouwd kalkreservoir

  59,99 52,49


  Titel: Philips Azur Performer Plus GC4516/20 - Stoomstrij
  Prijs: € 52,49
  Productcode: 9200000065754011


   

Het Philips Azur Performer Plus GC4516/20 stoomstrijkijzer is in juli 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Met dit strijkijzer ben je verzekerd van krachtige prestaties voor een extra glad strijkresultaat. Met een vermogen van 2400 W is de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top