Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK

De nieuwe fiets


 • De nieuwe fiets
  De nieuwe fiets Gezien bij DWDD; Stef Bos las het boek en raakte geïnspireerd. Hij gebruikte een passage vervolgens voor een lied, "De Klim'.

  In De nieuwe fiets lost Dirk Jan Roeleven een oude belofte in. Ooit repareerde een Italiaanse fietsenmaker gratis de racefiets van een gestrande Nederlander. De jongeman belooft dat hij zal terugkeren voor een nieuwe Cucchietti-fiets. En voegt eraan toe dat hij die vervolgens over de Alpen naar huis zal trappen. Solo.
  Veertien jaar later aanvaardt Dirk Jan Roeleven als beloofd de tocht. Maar na een start vol magie en meevallers verwordt de rit tot een kruistocht in wielerbroek in een hel van vrachtwagens, slagregens, rukwinden, afgesloten bergpassen en ijzige koude. Zittend op een nerveus Italiaans wielerzadel kan Roeleven eindelijk ongestoord nadenken over het leven voor de dood.

  15


  Titel: De nieuwe fiets
  Prijs: € 15,00
  Productcode: 9200000091316557


   

Gezien bij DWDD; Stef Bos las het boek en raakte geïnspireerd. Hij gebruikte een passage vervolgens voor een lied, "De Klim'.

In De nieuwe fiets lost Dirk Jan Roeleven een oude belofte in. Ooit repareerde een Italiaanse fietsenmaker gratis de race....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top