Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Plafond Projector met Bluethoot, USB-functie en af • Plafond Projector met Bluethoot, USB-functie en afstandsbediening | Baby Projector – Projector Lamp – Sterren Lamp – Water Lamp – Sterren Projector – Sterrenhemel Projectie – Nachtlamp – Goedenacht Pr

  Plafond Projector met Bluethoot, USB-functie en af Plafond Projector met Bluethoot en USB-functie.

  Deze Plafond Projector met Bluethoot en USB-functie is uniek in zijn soort. Lees onderstaand de voordelen in vergelijking met andere varianten.

  ✓ 10 Dynamische Kleuren Projecties

  Een verscheidenheid aan kleuren gecombineerd met dynamische nachtelijke hemelprojectie van verschillende snelheden, waardoor ontspannen, romantische, kleurrijke ruimtelijke projectiesfeer wordt gecreëerd om u een prachtig sterrenhemellicht te laten zien.

  ✓ Afstandsbediening en Muziek

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken om uit bed of de bank te stappen om de projector in of uit te schakelen. De afstandsbediening kan ook de sterprojectie kleurrijke kleuren geven, de helderheid aanpassen, kleuren aanpassen, helderheid aanpassen, andere muziek afspelen, een timer aanzetten… enzovoort. Met de nieuwste sound-activated flicker modus zorg je ervoor dat de projectie het geluid van de muziek volgt, resulterend in een prachtige en sfeervolle sterren projectie.

  ✓ Bluetooth-luidsprekers en timers

  U kunt uw favoriete muziek selecteren via Bluethoot of USB. Hoge kwaliteit muziek en een prachtige sterrenhemelprojectie creëren een romantische en rustgevende sfeer in de nachtelijke hemel. De timer optie is energiezuiniger, maar u kunt ook de hele nacht genieten van de sterrenprojectie.

  ✓ Geautomatiseerde besturingstimer

  De sterrenhemel projector is voorzien van een ingebouwde timer van 1 uur of 2 uur. Hierdoor gaat de projector automatisch uit. Hierdoor wordt er energie en geld bespaard, maar maakt u ook nog eens een milieubewuste keuze. Uiteraard kunt u altijd de timer annuleren als u toch wenst om langer te genieten van de sterrenhemel. Het kan op deze manier een warme en rustige omgeving creëren want bevorderlijk is voor u of uw kind.

  ✓ Het perfecte cadeau voor uw familie en kinderen

  De sterrenhemel projector is geweldig om te gebruiken voor verjaardagen, feestjes, bruiloften, kamerinrichting, kerst of een tijdens een jubileum die nooit meer vergeten mag worden. Het creëert een prachtige en unieke sterrenhemel. Dit helpt kinderen bij hun nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit. Daarnaast is het perfect voor binnenshuis decoratie, romantisch sfeerlicht, nachtlamp of bedlamp.


  De sterrenhemel projector wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos. Inclusief afstandsbediening, voedingskabel en instructieboekje.

  199


  Titel: Plafond Projector met Bluethoot, USB-functie en af
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9200000124892159


   

Plafond Projector met Bluethoot en USB-functie.

Deze Plafond Projector met Bluethoot en USB-functie is uniek in zijn soort. Lees onderstaand de voordelen in vergelijking met andere varianten.

✓ 10 Dynamische Kleuren Projecties

Een versch....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top