AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Vismagneet set - 250KG - 30m touw - Prikstok adapt


 • Vismagneet set - 250KG - 30m touw - Prikstok adapt
  Vismagneet set - 250KG - 30m touw - Prikstok adapt Start je magneetviscarrière met de Brute Strength 250 kg vismagneet startersset. De Brute Strength 250 kg vismagneet is één van de meest krachtige 75 mm vismagneten van de Benelux. Brute Strength vismagneten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit neodymium. Iedere vismagneet wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest voor verkoop.
  What’s in the box? ✅ Brute Strength 250 kg vismagneet | 250 kilo trekkracht* | 75 mm diameter ✅ Brute Strength borgmiddel (10ml) | Loctite 242 alternatief ✅ Vismagneet touw | 30 meter paracord | 250 kg trekkracht ✅ Exclusieve Brute Strength vismagneet kap ✅ Prikstok adapter (exclusief Gardena Telescoopsteel). Haal de meest zware objecten van de waterbodem. Alle Brute Strength vismagneten worden geleverd met schroefdraadborgmiddel. Het borgmiddel is te gebruiken om de schroef en de magneet aan elkaar te laten hechten. Zo bestaat er geen kans dat je de vismagneet verliest door het onderwater losdraaien van de schroef!
  Daarnaast wordt deze set geleverd met een 30 meter hoge kwaliteit nylon paracord touw met een trekkracht van maximaal 250 kg trekkracht. Brute Strength magneten zullen nooit onderwater blijven haken door de bijgeleverde beschermkap. Met de beschermkap is het ook makkelijker om de vismagneet te lokaliseren in troebel water.
  Een greep uit de ervaringen van Brute Strength magneetvissers op Bol.com:
  ⭐⭐⭐⭐⭐ - Één Supergadget! Extra sterke magneet? Echt niets aan gelogen! Dit is serieus magneetvissen! ⭐⭐⭐⭐⭐- Uitstekend product echt een aanrader om mee te beginnen je krijgt zeker waarvoor je betaalt ⭐⭐⭐⭐⭐- Ik gebruik al de hele zomer de Brute Strength vismagneet met grote plezier. De trekkracht is erg goed, dit is lang niet altijd bij andere merken vismagneten het geval.
  Daarnaast geldt uiteraard: Gratis verzending, Niet goed, geld terug!
  Opgelet⚠: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Draag altijd handschoenen bij het gebruik van deze magneet. Berg de magneten buiten de reikwijdte van kinderen op.
  *De 250 kg trekkracht is gemeten in kamertemperatuur op een plaat van gepolijst staal (A36) met een dikte van 1,5 cm. De trekkracht wordt loodrecht op het vlak van de plaat uitgeoefend. Een maximale afwijking van -10% ten opzichte van de opgegeven kracht is mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Afhankelijk van het type toepassing (dikte/conditie van het basismetaal, temperaturen en trekrichting), kunnen de krachten fors worden beïnvloed. De aangegeven waarden dienen uitsluitend als basis voor vergelijking onder de hierboven vermelde condities.

  44,95


  Titel: Vismagneet set - 250KG - 30m touw - Prikstok adapt
  Prijs: € 44,95
  Productcode: 9200000104852245


   

Start je magneetviscarrière met de Brute Strength 250 kg vismagneet startersset. De Brute Strength 250 kg vismagneet is één van de meest krachtige 75 mm vismagneten van de Benelux. Brute Strength vismagneten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top