Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dediqated


 • Dediqated
  Dediqated Q-dance is jarig en dat is natuurlijk reden voor een groot feest! Op 8 februari 2020 vieren we DEDIQATED, het 20 jarig bestaan van de founding fathers of hardstyle in Gelredome. Maak een reis door de hardstyle geschiedenis met shows als The Qlubtempo Parade, Best Of Power Hour, Bella Hardstyle Italia, The World Of Madness, Legends Reunited en nog veel meer. Ook blikken we terug op 20 jaar hardstyle met de 25 beste hardstyle platen ooit gemaakt! 11 uur lang, 68 artiesten, geen grenzen.. ALLEEN. MAAR. HARDSTYLE.
  DEDIQATED is iets wat je in hart en nieren bent en dat gevoel is wat onze hardstyle familie zo hecht maakt. Speciaal voor de echte die-hard fans hebben we dan ook besloten om een knotsgekke, ontroerende, ramvolle en ultieme CD te maken. In totaal 80 tracks van oud tot nieuw, zacht tot hard en euforisch tot raw zijn door elkaar gegooid en het resultaat zijn 2 megamixen. Een CD gevuld met herinneringen; je eerste feest, de mooiste eindshow, een natgeregende Defqon, een sit down met duizenden tegelijk, de busreis naar Q-BASE waar maar geen einde aan kwam, je ultieme Qlimax moment, in de zon met je vrienden of in code oranje. Het gevoel wat je overspoeld bij het luisteren van deze mixen, dat begrijpen alleen wij.
  Deze CD bevat twee moddervette megamixen met onder andere hits van namen als: Wildstylez, Headhunterz, Ran-D, Brennan Heart, Frontliner, Technoboy, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Sub Zero Project maar ook Showtek, Donkey Rollers, Deepack, Isaac & Josh & Wesz ontbreken niet. Kortom een must-have voor alle die-hard hardstyle fans.

  17,99


  Titel: Dediqated
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000126168187


   

Q-dance is jarig en dat is natuurlijk reden voor een groot feest! Op 8 februari 2020 vieren we DEDIQATED, het 20 jarig bestaan van de founding fathers of hardstyle in Gelredome. Maak een reis door de hardstyle geschiedenis met shows als The Qlubtempo....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top