Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Polly Pocket Pocket World Verjaardagstaart


 • Polly Pocket Pocket World Verjaardagstaart
  Polly Pocket Pocket World Verjaardagstaart Als je de compacte Pocket World speelkoffer in de vorm van een verjaardagstaartpunt openmaakt, komt een feestelijk verjaardagsfeest tevoorschijn met micropoppen Polly en Lila!

  Het is tijd om de verjaardag van Polly pop te vieren met de compacte Pocket World speelkoffer met het thema verjaardagstaartenfestijn! De Compact heeft de vorm van een verjaardagstaartpunt en als je hem openmaakt, zie je een wereld die is ingericht als een verjaardagsfeestje, inclusief micropoppen van Polly en Lila. Er valt zo veel te ontdekken en er zijn zo veel leuke activiteiten om uit te proberen: een ronddraaiende dansvloer, een bewegende piñata, een bewegende draaimolen, hapjestafel en meer. Er is een cadeau voor de Polly pop die open kan en verandert in een ring die kinderen kunnen dragen! Dan de verjaardagsverrassing – Polly pop springt uit het taartaccessoire dat een scharnierende opening heeft! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en Lila overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Inclusief compacte Pocket World speelkoffer met het thema verjaardagstaartenfestijn, micropoppen Polly en Lila, accessoires en stickervel. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

  • In de koffer vind je de volgende verrassingen: een ronddraaiende dansvloer, een bewegende piñata, een bewegende draaimolen, hapjestafel en meer.
  • Verdere verrassingen zijn onder meer een cadeau voor Polly pop die opengaat en een ring blijkt te zijn die door kinderen kan worden gedragen; en Polly pop springt uit het taartaccessoire dat open- en dicht kan!
  • Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Lila helemaal klaar voor het ultieme Polly Pocket verjaardagsfeestavontuur!
  • Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.
  • De Compact is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen voor leuke avonturen onderweg. Inclusief compacte Pocket World speelkoffer met het thema verjaardagstaartenfestijn, micropoppen Polly en Lila, accessoires en stickervel.
  • 4 jaar en ouder.

  13,99


  Titel: Polly Pocket Pocket World Verjaardagstaart
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000113873629


   

Als je de compacte Pocket World speelkoffer in de vorm van een verjaardagstaartpunt openmaakt, komt een feestelijk verjaardagsfeest tevoorschijn met micropoppen Polly en Lila!

Het is tijd om de verjaardag van Polly pop te vieren met de compacte Po....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top