Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

FFP3 Pakket - Desinfectie oppervlakte spray & hand


 • FFP3 Pakket - Desinfectie oppervlakte spray &
  FFP3 Pakket - Desinfectie oppervlakte spray & Inclusief speciale desinfectie oppervlakte spray & handgel. Samengevoegd met de hoogste klasse beschermende mondmasker. De FFP3 Klasse mondmaskers biedt de hoogste bescherming mogelijk. Deze klasse heeft een minimale efficiëntie van 99%. Dit zijn de enige maskers waarbij vrijwel geen sprake is van zijkant lekkage. In tegenstelling tot de reguliere mondmaskers en de FFP2, FFP1 maskers.
  Bescherm u zelf, lees hier onder verder voor alle belangrijke informatie.
  Voordelen: ✅ Hoogste klasse mondmasker bescherming ✅ 99% efficiëntie ✅ De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 2%. ✅ Sluit goed af rondom de kin & neus Verschillen mondmaskers: Er zijn dus belangrijke verschillen tussen een chirurgisch masker (bijv. Type II) en een ademhalingsbeschermingsmasker (bijv FFP2). 1.Een chirurgisch masker, veelal 3-laags Type II, houdt vloeistofspatten tegen, maar geen kleine deeltjes, zoals virussen, bacteriën en fijne stofdeeltjes. 2.Indien de gebruiker beschermd wil zijn tegen risico’s van buitenaf dan wordt een ademhalingsbeschermingsmasker (FFP-masker) aanbevolen want die houdt die deeltjes wel tegen. Met name een FFP3 bied de hoogste bescherming. 3.Daarnaast sluit het chirurgisch masker niet goed aan op het gezicht waardoor ongefilterde lucht langs de randen ingeademd en uitgeademd wordt. Een FFP masker sluit beter af rondom kin en bovenlangs de neus en langs de zijkanten van het gezicht. 3 typen FFP beschermingsmaskers:
  Het grootste verschil tussen FFP1, FFP2 en FFP3 is de filtercapaciteit. Een FFP3-masker heeft de hoogste filtercapaciteit. Een FFP1-masker is het minst effectief. In de zorg wordt vooral gebruik gemaakt van FFP1- en FFP2-maskers. In protocollen, bekend bij medisch personeel, is beschreven welk type masker u moet gebruiken. Het type staat op de verpakking. •FFP1 masker: het laagste prestatieniveau van een beschermingsmasker. Een FFP1 masker heeft een efficiëntie van maar 80% tegen partikels die door de lucht verspreid worden. De zijkant lekkage (rondom het gezicht) mag niet meer zijn dan 22%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van een licht virus. •FFP2 masker: dit is de gemiddelde categorie beschermingsmaskers en heeft een efficiëntie van 94%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 8%. Dit model heeft nog wel enigszins ruimte voor besmetting. •FFP3 masker: De FFP3 klasse biedt de hoogte bescherming en heeft een minimale efficiëntie van 99%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 2%. Dit masker is de oplossing om besmettelijke virussen te voorkomen en o.a. het corona-virus.
  Lees hieronder verder voor de handleiding.
  Hoe gebruikt u een mondmasker? 1. Zorg dat de handen altijd schoon zijn, eventueel eerst gedesinfecteerd met een handalcohol of handgel. 2. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht. Als het masker niet goed aansluit kunt u ongefilterde vervuilde lucht via de randen inademen. 3. Het masker werkt minder goed bij baardgroei en stoppels. Dan sluiten de randen van het masker niet goed aan op het gezicht. Goed scheren is daarom belangrijk. 4. Een masker blijft minder goed zitten bij lang haar. Draag lang haar in een staart en steek het op als dat mogelijk is. 5. Trek het masker open en buig daarbij de neusbeugel licht. 6. Houdt het masker in één hand en de elastieken in de andere hand. 7. Houdt het masker onder de kin en plaats de elastieken op de kruin van het hoofd. 8. Controleer of de flap onder de kin goed naar achteren zit. 9. Plaats het onderste elastiek onder de oren. De banden kruisen niet. 10. Plaats de bovenkant van het masker net onder de neusbrug. Dat is het zachte deel van de neus. Druk het masker met twee handen aan beide zijden tegelijkertijd aan. Beweeg daarbij van boven naar beneden. Als u deze handeling niet goed doet, ontstaat er snel een kier. 11. Voel of het masker goed aansluit. 12. Het masker is voor éénmalig gebruik, deponeer het na gebruik in de afvalbak. Laat het masker dus niet onder de kin bungelen, en stop het ook niet in uw zak. 13. Als u lekkage vermoed probeer het masker dan zodanig te plaatsen dat dit niet meer gebeurt of controleer dit met een lektest: Bedek het masker met de handen; Adem krachtig uit bij een masker zonder uitademventiel; Controleer of er geen lucht via de kieren naar buiten gaat.
  Hoe verwijdert u een mondmasker? 1. Doe eerst uw handschoenen uit. 2. Desinfecteer de handen als het masker wordt gebruikt ter bescherming van gebruik micro-organismen. Zet dan het mondmasker als volgt af: -Kin naar voren. Naar voren buigen met het gezicht naar voren. -Pak beide elastieken met twee handen vast en trek het over het hoofd. Raak daarbij het gezicht en het masker niet aan.

  119,79


  Titel: FFP3 Pakket - Desinfectie oppervlakte spray &
  Prijs: € 119,79
  Productcode: 9200000129760563


   

Inclusief speciale desinfectie oppervlakte spray & handgel. Samengevoegd met de hoogste klasse beschermende mondmasker. De FFP3 Klasse mondmaskers biedt de hoogste bescherming mogelijk. Deze klasse heeft een minimale efficiëntie van 99%. Dit zij....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top