Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Dyson V11 Dok - Steelstofzuiger docking station


 • Dyson V11 Dok - Steelstofzuiger docking station
  Dyson V11 Dok - Steelstofzuiger docking station De Dyson V11 Dok™ is een vrijstaand oplaadstation geschikt voor de Dyson V11 steelstofzuigers. Opgeruimd staat netjes Ben je klaar met stofzuigen? Zet je Dyson V11 gemakkelijk in dit vrijstaand docking station, en hij laadt zich vanzelf weer op. De Dyson V11 Dok bevat ook een houder voor een extra accessoire. Dit docking station is ideaal voor wanneer je geen zin hebt om het standaard meegeleverde oplaadstation vast te boren in de muur.
  In de doos Dyson V11 Dok Let Op: De V11 Dok is alleen geschikt voor Dyson steelstofzuigers uit de V11 serie. Daarnaast wordt het docking station geleverd zonder stekker. Om de V11 Dok te gebruiken dien je gebruik te maken van de oplader die bij de V11 geleverd wordt.

  125


  Titel: Dyson V11 Dok - Steelstofzuiger docking station
  Prijs: € 125,00
  Productcode: 9200000129049215


   

De Dyson V11 Dok™ is een vrijstaand oplaadstation geschikt voor de Dyson V11 steelstofzuigers. Opgeruimd staat netjes Ben je klaar met stofzuigen? Zet je Dyson V11 gemakkelijk in dit vrijstaand docking station, en hij laadt zich vanzelf weer ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top