Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Verzwaringsdeken 8 KG - Weighted Blanket - Verzwaa


 • Verzwaringsdeken 8 KG - Weighted Blanket - Verzwaa
  Verzwaringsdeken 8 KG - Weighted Blanket - Verzwaa Wil je in 2020 aan jouw gezondheid werken? Bestel dan vandaag nog deze verzwaringsdeken!

  Wetenschappers hebben aangetoond dat bijna de helft van de Nederlanders slaapproblemen hebben. Dit komt hoofdzakelijk door stress. Stress en te weinig slaap hebben een negatief effect op jouw gezondheid en dagelijks presteren. Met deze verzwaringsdekens is dat verleden tijd! Gun jezelf de nachtrust en ervaar minder stress.

  Wat zijn Verzwaringsdekens?
  Een verzwaard deken is hetzelfde als een normale deken maar weegt een stuk meer. Hierdoor krijg je een diepe lichamelijke druk waardoor je beter slaapt. Je kan het ook wel vergelijken met iemand die je een stevige knuffel geeft.

  Onze verzwaringsdekens zijn gevuld met micro-glasparels. Door het gewicht van de parels ontstaat er een diepe druk. Het lijkt een beetje op zand. De korreltjes worden in afzonderlijke kleine vakjes genaaid, die gelijk over de verzwaringsdeken verdeeld zijn.

  Waarom een verzwaringsdeken?
  Een verzwaringsdeken is een eenmalige investering voor volwassenen en kinderen die last hebben van stress, angst, slaaproblemen en meer. Vooral in stressvolle situaties hebben de dekens een kalmerend effect. Bij gebruik van de verzwaringsdeken ondervindt je geen bijwerkingen en ben je tevens niet afhankelijk van verslavende slaapmiddelen. Een groot pluspunt dus! Uit onderzoek blijkt dat je door de aangename druk van de deken, sneller en langer in de diepe slaapfase bevindt.

  Voordelen:
  -Minder stress
  -Diepere en betere slaap
  -Ontspanning van je lichaam
  -Betere gezondheid

  Bestel vandaag nog deze verzwaringsdeken van LIVIT, Investeer in jezelf en gun jezelf de rust en ontspanning die je verdient!

  89,95


  Titel: Verzwaringsdeken 8 KG - Weighted Blanket - Verzwaa
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000121149754


   

Wil je in 2020 aan jouw gezondheid werken? Bestel dan vandaag nog deze verzwaringsdeken!

Wetenschappers hebben aangetoond dat bijna de helft van de Nederlanders slaapproblemen hebben. Dit komt hoofdzakelijk door stress. Stress en te weinig slaap ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top