Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Thuis Billen Trainen Fitness Apparaat - Heup en Be


 • Thuis Billen Trainen Fitness Apparaat - Heup en Be
  Thuis Billen Trainen Fitness Apparaat - Heup en Be We herkennen allemaal het probleem dat we bredere heupen en grotere billen willen, maar omdat je geen tijd hebt voor de sportschool lukt je dit niet. Maar met deze billen trainer is dat verleden tijd. Lees snel verder hoe ik jou mee ga nemen in een 60 dagen programma.

  Mijn vriendin zeurde altijd dat ze een beter lichaam wilde, maar dat ze de sportschool echt niet zag zitten. Ik ben zelf een ervaren sportman, en daarom heb ik voor haar een 30 dagen schema gemaakt. Samen met dit product, en het 30 dagen schema stonden we samen versteld van het resultaat. Het is dus bewezen dat mijn schema echt werkt. Daarom is de billen trainer van RH products aan te raden samen met alle gratis extra’s die daarbij komen kijken.

  Wat doet het product precies?
  Dit product is een multifunctionele billen trainer. Het vergroot je billen en heupen, en geeft je bekkenbodemspier een betere houding.

  Gratis extra’s
  Je kunt deze billen trainer ook wel een ‘Body pakket’ noemen. We leveren er als eerste een gratis schema van 30 dagen bij. Daarbij zit een nederlandse gebruiksaanwijzing, en een gratis springtouw. In het gratis 30 dagen schema staat vermeld hoe je het 2e schema ook helemaal gratis kunt aanvragen. Door middel van het schema zal jouw lichaam echt gaan veranderen en zul je vet gaan verliezen. Ook zul je grotere of mooiere billen gaan krijgen.

  Makkelijk
  Het product is zeer makkelijk in gebruik, maar zorg dat je eerst goed de gebruiksaanwijzing leest. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is in het nederlands, en het trainingsschema ook uiteraard. Bekijk ook de video's nauwkeurig. En zorg dat je het trainingsschema goed doorleest. Het is even doorzetten maar als je de smaak te pakken hebt dan weet ik zeker dat je heel snel resultaat gaat behalen.

  Professioneel advies
  Het schema is ontworpen door een professionele en ervaren sportman. Het is al bewezen dat het werkt, en dus zijn er geen redenen meer om jouw zomer te laten verpesten door jouw figuur.

  Verstelbare weerstand
  Deze exclusieve billen trainer is verstelbaar in weerstand, en ben je dus nooit zomaar uitgetraind. Je kunt blijven variëren met de weerstand, en dus erg snel groeien. Verder in de beschrijving zal ik je een trainingsschema geven om deze zomer super fit en strak te zijn.

  Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

  39,95


  Titel: Thuis Billen Trainen Fitness Apparaat - Heup en Be
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000128211763


   

We herkennen allemaal het probleem dat we bredere heupen en grotere billen willen, maar omdat je geen tijd hebt voor de sportschool lukt je dit niet. Maar met deze billen trainer is dat verleden tijd. Lees snel verder hoe ik jou mee ga nemen in een 6....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top