Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

James Bond - Spectre


 • James Bond - Spectre
  James Bond - Spectre Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond (Daniel Craig) naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ontmoet. Eenmaal in Italië woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh (Andrew Scott).  "So what's going on, James? They say you're finished."


  Dit lijkt het jaar te zijn van de spionnenfilms en nu mag dan eindelijk de franchise aan bod komen die het genre min of meer op de kaart heeft gezet.

  'Spectre' borduurt verder op de weg die met 'Skyfall' is ingeslagen. De link tussen - en waarnaar veelvoudig wordt verwezen - is een grootse organisatie die achter gesloten deuren de touwtjes in handen heeft. Het spreekt tot de verbeelding, maar hier blijft weinig van over als het ongeïnspireerd gepresenteerd wordt; een clichématige samenzwering.

  Wat volgt is een onevenwichtig gebracht verhaaltje dat van de hak op de tak springt. Dit lijkt expres zo gedaan om 007 naar zoveel mogelijk locaties te sturen. Deze worden weliswaar prachtig in beeld gebracht, maar voegen m.u.v. Mexico-Stad vrijwel niets toe. Bovendien is te merken dat er nauwelijks meer iets over is van de serieuze James Bond die Daniel Craig zo geweldig portretteerde in 'Casino Royale', aangezien hij nu flauwe grapjes maakt en het rauwe er van af is. Wat dat betreft lijkt de film stuurloos te zijn qua toon.

  Als geheel wil het dan ook al gauw de langdradige kant opgaan, omdat het aanvoelt alsof men bezig is om dingen te herkauwen. Maar het grootste minpunt is dat een geniale acteur als Christoph Waltz zwaar onderbenut wordt. De beste man heeft schandalig weinig tijd om echt dreigend over te komen, laat staan uitgediept te worden. Wat overblijft zijn enkele aardige actiescènes die voor miniem vermaak zorgen.

  Al met al een teleurstellend deel dat gerust flink ingekort had mogen worden om een pakkender verhaal te vertellen. Tevens blijft de organisatie achter het hele gebeuren te onderbelicht.

  6,99


  Titel: James Bond - Spectre
  Prijs: € 6,99
  Productcode: 9200000040832017


   

Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond (Daniel Craig) naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ontmoet. Eenmaal in Italië woont James een geheime vergadering bi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top